|
![]() |
#1 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
filter za zrak
jel neko zna gdje se moze kupiti filter za zrak..mislim da ga ljudi zovu filc papir...naime treba mi da smanjim kolicinu prasine u kompu..i to ne svom koliko u jednom drugom... pa ono HELP.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Čuj, ja to riješavam primitivno. Svaki 30 - 40 dana uzmem usisavač, prebaci na onu stranu gdje je ispuhivač i ispušem prašinu iz škatulje i to je to (usisal je nebuš nikad da se zna ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Ima jedan lik koji ti "visokotlacnim uredajima" ispusuje prasinu iz kompa, po nevjerovatnoj cijeni od 20kn !!!!!!!! NAVALI NARODE! oglas imate na hr.ponuda.hardver
![]() |
#4 | |
..
|
Citiraj:
![]() vapochill? ma ocu filter..ne puhanje... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
ja imam nekoliko filtara za industrijska kućišta koja se mogu izrezat tak da paše na bilo koji. ali nisu nikakav filc-papir, nego baš profesionalni filtri (nekakav tip spužve). velika prednost je kaj se da prati. ogromni nedostatak kaj dolazi s kućištima koja koštaju 2-3000kn ![]()
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Dobri filteri s micro vlaknima su skupi cca 30 kn . Imaš na policama Technomaxa u KingCrossu na Jankomiru a i u svakoj Plani.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
http://technomax.hr/mp-katalog.asp?r...h=0/02/69/6901 U web shopu i nije neki izbor ali na licu mjesta odličan izbor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
(°_°)
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Kog vraga opet pitate za te filtere? Opet vam kažem da su najbolji filteri BESPLATNI. Dobili ste ih uz matične, grafičke i ine kartice. Ona spužva je zakon. Može se prati a odlično radi. Evo već mi godinama služi i služi. Netko je pitao kako utišati hard i sl. Opet ga staviš na tu spužvicu i gotovo je nečujan. Postoji i namjena kod popravka monitora i slaganja kompova. Stavimo je ispod da ne zgulimo ekran ili kantu. Istina je da sam si nabavio debelu, baš za to ali je ista ova. Moga bi je nazvati multipractic. Najbolje stvari u životu su besplatne. ![]()
![]() |
#12 | |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() eto kaj su ti muzi!samo prakticno i funkcionalno!! a jos kad je i mukte sorte,he-he ![]() ![]() btw,stvar sljaka 500 na sat! same ocistis svakih mjesec dana,zrifljas ,osusis i peglas daljse! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
filteri su beskorisni istina smanje kolicinu prasine pogotov ako ih stavis na bocne ventove ali moj prijatelj ima kompjuter iz 1998 mislim pentium 166 MHZ 32 rama taj kompjuter je radio otvorenog u kucisti u sobi u kojoj se stemalo, bojalo, preuredivalo kompjuter i maticna i svaka komponenta je puna bijelog pijeska boje kuciste iznutra je kao od kamenca i dan danas radi u Zagrebu prijatelj mi ide na politologiju dakle.... zajebi filter :-)
![]() |
#14 | |
..
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Re: filter za zrak
Citiraj:
ako ti neki frend ima na poslu klimu pitaj ga za ovo.
![]() |
![]() |
#16 | |
..
|
Re: Re: filter za zrak
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
|
Re: Re: Re: filter za zrak
Citiraj:
Neznam da li bi ti mogao pomoći boljim savjetom od preporuke za dotčni dućan, tj. technomax ( vidi pod www.technomax.hr ) Putokazi za King Cross su po cijelom gradu, btw imaju i besplatnu bus liniju do Jankomira. Dućan je solidan ( ne govorim o kupnji jer nikada nisam ništa kupio kod njih osim hologram naljepnice za mobitel) jer je ogroman, kimatiziran i ima brdo stvari za pogledat sa napisanom cijenom, što je rijetkost u drugim shopovima. npr u Kingu nema ništa osim par kučišta i par monitora, u Chipoteci velike oznake nediraj, u Vemilu prodaja je u kancelariji, dobro sada HG spot ima nešto vitrina ali sa mobitelima i DVD .... U Formelu sam kupio nek dan usbdrive, bio je u vitrini a na njemu cijena 40 % veća nego prodajna, tip se ispričava da su nedavno snizili cijene. Da nisam znao novu cjenu sigurno nebi ni pmislo da ga uzmem. A ak je netko bio u Birgu u Grazu zna da tamo nema ni C od kompjutora samo dvije prazne kutije u izlogu moraš znat što oćeš a da to oni imaju... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
..
|
Re: Re: Re: Re: filter za zrak
Citiraj:
u tehnomaxu sam jednom mjesecno...kad nekog (curu uglavnom) nagovorim da pogloedamo kaj ima za kupiti u kingcrossu... tako da se budem zaletio kad bu mi trebalo jos nesto...a bio sam dan prije ili taj dan kad si postao..tak da se moram nacekati jos... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Re: Re: Re: Re: filter za zrak
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|