|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Dec 2004
|
pomoć...
otišla mi je matična i imam p4 3ghz prescott 478, 1 gb rama ddr 433 kingmax, leadtek 6800-agp, kako ne mogu nigdje nabaviti matičnu asus p4c , neznam šta mi je najbolje da uradim, da mjenjam i procesor i koji bi mogao uzeti zajedno s pločom da mi sve skupa s ostalim komponentama bude kompaktibilno i isplatljivo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Ne trebaš baš striktno tražiti P4C ![]() Probaj negdje nabaviti Asusove, Abitove ili ASRockove ploče temeljene na 865PE chipsetu (ASRockovih ima, npr. P4I865G ili sličnih) Istina da te ploče nemaju 875 chipset, ali će te poslužiti i 865PE i njegove druge varijante ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Upravo tako. Ako bas zelis zadrzati plocu, imas relativno jeftinu (300-ak kn) novu ASRock P4i65G plocu koja podrzava tvoj procesor i ima integriranu grafiku, AGP itd... ako mislis razbljeno, kako rece Swarm Abit i Asus su tu carevi. Ako te ne zanima overclock uzmi u obzir i Intelove ploce jer glase kao kvalitetne i stabilne.
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|