|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
HIPER 530W, Type R ??
Ovako zanima jel ovo dobro napajanje kakav je napon? jel stabilan i tako malo nesto o njemu ako nije problem . Jako sam zainteresiran za njega., inace kofa je asus p5b delux e6300 1gb crucial bliss gf 7900gs 512. zanima me dali ce bit dovoljno za OC , i za sli ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
dobro je to napajanje, i više neg dovoljno za sli al ak želiš tišinu onda ne. nije glasno al ipak čuje se. to za tišinu je sjećam se wolverine reko, on je imo 580 model... napon mu je bio ful stabilan, kad se žalio na padove napona njegovog tadašnjeg tagana spomenuo je taj hiper i mislim da je reko da mu je napon oscilirao 0.0v ![]() Zadnje izmijenjeno od: trpi. 20.10.2006. u 01:56. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
ja imam Hiper 580W type-R i zadovoljan sam. naponi su stabilni i ja ga osobno ne cujem, jer ima 2 venta 1x120mm i 1x80mm. tako da ne vidim neki razlog da bude glasno. imas njegov review na www.jonnyguru.com ja osobno preporucam.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
kao i na svakom drugom modularnom napajanju, kablovi su sleevani, a ima i nemodularnih kod kojih su kablovi sleevani...da si rekao konektori, tj. izvedba modularnosti, onda bi izdvojio nesto po cemu je to napajanje posebno, ali da je po naponima ili snazi, nije vrh ponude, a u to se moze i uvjeriti ako pogledas Woolverinom sticky. @trpi, sumnjam da je Wolv rekao da Hiper ima oscilacije 0,0 V, mozda si to citao za Anteca ![]()
![]() |
#6 |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
evo linka na test http://www.jonnyguru.com/PSU/TypeR580/ zaključak: Such a product with so much potential. I wouldn't even bother adding power factor correction in an effort to get a better score. Just fix the connectors so there's more than one pin providing voltage to three different wires and provide more cables that can be used without having to implement a bunch of adapters and this power supply could get at least a 9. The Good.... Modular Nice cables and connectors Nice finish Fairly solid rails The Bad.... Connectors should be one to one More adapters than modular cables!
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Ja imam 480W model i full sam zadovoljan (konfa u sigu + X800GTO i sve OC maximalno). Jedino neznam jel ovi jači modeli Hipera imaju 8pin konektor za CoreDuo matične .. moj 480W nema.
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Wolv je imao 2 580W TypeR-a i svi su imali na +3,3 i +5,0v male oscilacija ali na +12v gotovo nikakve IMHO 530W model će ti bit dosta iako on nema 530W ![]() No za tvoju konfu je on i više neg dovoljan. A što se buke tiće, definitivno nije nečujan, mene je osobno iritirala buka 80mm venta no to je već subjektivno. Zmalamuth veli da ga ne čuje što je meni jako teško za povjerovat ![]() I 530/580W TypeR nemaju 8pin +12v konektor već samo 4pin
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
U suradnji sa 3 80ice i 2 120ice, ta 80ica je stvarno tiha...a to sto tvoji ventovi glume da se vrte, pa kad dodje vent koji se stvarno vrti ti smeta, je druga stvar ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Čuj kod mene su 2x120mm svaki na 750-800 o/min + VF900Cu @1100o/min + Antec i jedino se čuje disk ![]() A za Hipera nikako nemogu reć da je nečujan.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|