|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
screen freezing
uglavnom eto nakon nekih 5,6 sati igranja Obliviona mi se sve zabloka i ne radi windows tipka, ni alt+tab ni ctrl alt del....nista samo manual restart. Interval je jednom u tih 5,6 sati. bloka na load bar screenu. Je to moooozda do igre ili je memorija? konfa je: MBO asus p5b 1x kingmax (800) E6300 proc nVidia 7900GS seagate 7.10 250gb |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ultrabitchinfast
Datum registracije: May 2006
|
Oblivion je problem., pogledaj na netu koakve sve probleme radi. mojem frendu sa cistom instalacijom zblokira svakih 3sata, tako da je ovo jos dobar prosjek. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ultrabitchinfast
|
Off topis- citas Hyperion ?: goood : |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
heh nije ygdrassil samo u hyperionu... a oblivion...heh... ja ako izdrzi pol ure sam sretan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
nego primijetio sam jucer da su se teksture nekih stabala u igri pretvorila umjesto krošnje u nekakvu teksturu željezne mreže. Mislim da je neko rekao da se tako nešto dešava kod zagrijavanja grafičke. Mi može neko reči š čim da to izmjerim? ono idle/load temp. kako se to mjeri? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Instaliraš RivaTuner, pokreneš program i tamo gdje ti piše 256 bit NV bla bla with 256 Mb DDR3 klikneš sa strane tj. kod customize i na novom izborniku odabereš hardware monitor. Ostaviš to upaljenim, pokreneš igru i nakon nekog vremena igru minimiziraš i pogledaš temp. ![]() Nije dobro ako temperatura prelazi 70-75°C
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
Moje iskustvo...online igranje "AA" ili skidanje veće količine podataka..rezultira smrzavanjem ekrana i resetiranje....zamijenjena mi je memorija i grafička kartica....no problem se opet pojavio....tj. uvijek se javljao samo bez pravila....1 na dan, 1 na mjesec....nema pravila! Možda je problem u napajanju ili variranju napona....: sweating |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Ultrabitchinfast
|
Sigurno je oblivion. pogledaj na netu kako sloziti konfu i koje codece treba maknuti za oblivion, te zakrpe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
ok zamrzavanje se i dalje događa, dobio sam s monitorom u bundle-u king kong igru pa provjere radi odma probao i sad vec par dana se zna zamrznut sve tako da samo manualni restart funkcionira, dakle i tast se zamrzne....ok ideje? da provedem onaj memtest ili sta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Je li se samo u igrama smrzava ili i u 2D-u?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
ovako brat i ja sheramo isti komp (crap znam) ok na njegovom accountu koji ima admin ovlasti kao i moj account se to redovito događalo i sad sam mu izbrisao account i napravio novi i vidi vraga nema vise toga, ili se jos barem nije desilo do sad....bla? a ono igre su bile king kong, oblivion, serious sam2 bundle igre s grafickom i monitorom Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 18.10.2006. u 16:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
a da reinstaliraš win |
![]() |
![]() |
|
|