|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
stavljanje 120mm venta kao front intake
pozz! kuciste je ThermalRock Ocean Dome. posto mi je kuciste u "maloj" buksi ispod stola, mislio sam stavio 120mm vent na mjesto 5.25" utora. izmjerio sam 14,1x13cm. jel ima ko kakvu ideju kak da tu stavim vent? gdje sarafit i sl.? ![]() ![]() i naravno pitanje: jel se to meni uopce isplati radit? konto sam to stavit cist da imam jaci airflow u kucistu (konfa je u sigu pa pogledajte ostatak) i da freezer dobija vise zraka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Lucky Luke
Datum registracije: Jun 2006
|
mislim da ti se ne isplati. Tak i tak ti se taj c2d ne grije bas previse a vidim da nije ni clokan. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
I sam sam razmisljao da ubacim kakav 12cm vent, samo sto sad imam dva optikanera pa ne mogu(kuciste ima mjesta za 4 5.25" uredjaja). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Nemoj. Samo ćeš si zaribat protok zraka u kučištu. Možda će i procu bit hladnije ali će ostatak društva patit. Uredno već imaš naprijed dolje ulaz i otraga gore izlaz ( uz dva sa strane) i to ti je dosta. Još zaštopaj onaj izlaz na vrhu i nema brige.
![]() |
#5 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|