|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
konfa do 5389kn :)
pozdrav ljudi ovako trebala bi mi konfa za gameing, ja sam slozio nesto u ve milu pa bih htjeo cuti kritike. ddr2 1gb goodram pro 800mhz 1006kn cpu AMD athlon 3800+ am2 986kn HDD seagate ST3802110AS 80GB 350kn MB gigabyte M55 sli s4 sAM2 747.56kn DVD-RW nec nd-457oa 272 .05 PSU FORTRON 350W 239kn KUCISTE Modecom 155kn ![]() GPU Gainward 7900GS 256mb 1633kn ..................................................................... TOTAL 5389kn kao sto vidite kuciste mi nije bitno, zanima me samo da li se slazete s maticnom.... stavio sam je tek tako radi cijene, sli mi ne treba ali u ve milu nije neki izbor za sAM2. ako im dam da mi oni sloze da li ce mi sljepit onu naljepnicu koju ne smijem micat ili garancija ostaje na komponente? sto se cijene tice max je bio 5k pa sam to nategao do ove cifre koja je sada krajnja pa preko toga ne ide. i da nemojte se cudit na disk jer mi veci ne treba, dokazano. hvala i stvarno mi je hitno |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
ljudi full je hitno....please sto se OC-a tice, bit ce lagani nis strasno sam trebao stavit kingmaxa? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
ne, GoodRam ce te fino sluziti....za maticnu je tesko reci, zato sto su AM2 maticne jos zelene, i ima dosta problema...ako se ne varam, ako platis slaganje, onda neces dobiti naljepnicu, a ako ne platis ces dobiti, ali bi svjedno trebala garancija biti na komponente kako je inace.
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Ostavi goodram...graficka ok, napajanje ok, dvd ok, hard ok...mozda da uzmes jedino X2 3800+, ne znam je li ti treba i tako...inace ok...ako neces uzimati X2, onda bolje da uzmes 3700+ ili 3500+... Lako se naclocka proc do tih 2.4ghz.... Za maticnu ne znam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
ja sad idem uzet predracun a vi ako nesto znate o maticnoj ili disku nadopisite molim vas jer cu imat fore do sutra to platit. begood edit: nije bilo goodrama pa sam narucio kingmax667. je li ok sto se ploce tice Zadnje izmijenjeno od: hmmm. 17.10.2006. u 20:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
Da, check the sig... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Daj jos 50-100kna i uzmi si veci disk.. trebat ce ti.. ako vec uzimas uzmi odmah ![]()
![]() |
#13 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
mozda dfi ultra infinity? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
Ako imas memu 667, onda joj podignes mnozitelj na 800 samo...dakle "oc-a" si samo memu...za nesto vise, moras dizati fsb.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Ne svidja mi se opcija sa gigabyte plocom, radje DFI ploca iz Linksa. Btw, koliko znam u VeMilu naplacuju sklapanje, u Linksu ne. U oba slucaja dobiti ces naljepnicu osim ako sam ne budes slagao.
![]() |
#17 |
Premium
|
znam i ja sam htio dfi ali ve mil nema a ciljao sam da sve uzmem iz jednog ducana, sto zbog R1 sto zbog toga sto neznam sastavit. u ve-milu ne naplacuju sastavljanje ako ti stave naljepnicu, ako ne onda moras dati 180kn da sastave. ja sam dao tih 180kn bas da ga mogu otvorit i naucit kako se to cudo spaja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
Pa mogao si u Linksu onda uzet, tamo ti besplatno sastavljaju i stave naljepnicu, koju mozes odlijepit i garancija ti vrijedi onda po pojedinim komponentama... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
lol ja sam mislio da gubim garanciju ako maknem naljepnicu. links nije imao proc, grafu(pov je skocio sa 1650 na 1950kn, gainward512 takoder nekih 150kn a leadtek rasprodan) rasprodali su chieftec 350w, nisu imali niti jedno jeftinije kuciste.... nego kolika je razlika izmedu ovog fortrona i chiefteca? hoce li biti problem za neki oc kasnije? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
Koje si napajanje uzeo? I razlika izmedju kojeg Fortrona i Chiefteca?? Uglavnom, oba dva su napajanja dobra, razlike su minimalne.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
bit ce ti to ok napajanje za klokat, fortron i chieftec su oba vrlo dobra napajanja i u istom rangu pa ti je to sve tu negdje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
Fortron je nesto jaci, ali uglavnom, to ti je to... |
![]() |
![]() |
|
|