|
![]() |
#1 |
Mrzim Lucky Luke-a!!
Datum registracije: Dec 2005
|
LINUX DELI 0.7
nasnimio mi frend linux,ali ja ga neznam koristiti!!!cak ni dic sucelje.trenutno sam na rootu.pomoc,bar najosnovnije!!!
![]() |
#2 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Degustator
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Mrzim Lucky Luke-a!!
Datum registracije: Dec 2005
|
mislim da i bubba vec zna sve,jer sam ga dobrano izgnjavio,bubba sorry: hello2 : ovako,nabasao sam na postariju 486-icu,sa 4mb rama,85mb hdd-a,i mreznom u sebi.uz to sam mazn..,ovaj posudio i pripadajucu tipkovnicu,pobogu banka se tog htjela rijesiti reciklazom.buba je predlozio 1 rjesenje slucaja,i zahvalan sam na tome.dao mi je linkove,(ne kao gore,hehmhhm),i to mi je zasad plan b,osposobiti ga za igre,cist retro i uzivati.prijatelj mi je bacio 40gb hdd,nabavio sam 20mb rama,sve radi,i ubacen je linux deli,verzija 0.7. koja radi cist ok,kako u konzoli tako i u x-u.ljuska je bash,i zasad sam pokupio neke osnovne pojmove,loganje,direktoriji i sl.ako mi se sve to zgadi,nabacit cu rjesenje koje mi je bubba napisao.zasada sam zadovoljan,jer sam ga cak i umrezio prek kabla bez switcha sa svojim kompom,na kojem je xp.nedavno mi se xp poceo rusiti kao lud sto virusi,sto kojesta,pa ozbiljno razmisljam o potpunom prelasku na linux,naravano da ce na moj komp ici bolje,vece verzije tipa heata i sl.linux deli je za stare 386-ice do pentiuma 166 kompove.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|