|
![]() |
#1 | ||
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Intel vs AMD (T-com konfa)
Stari nešto zabrijo kako bi kupio novi komp, pa ovaj na koje mja sada šljakam da odnese gore kod sebe u kuću. Kako ne može keširati lovu, onda hoće na rate nešto pa vidio ovo od T-coma i zagrijo se za to. Ja sa tim nemam baš previše iskustva, pa bi molio za savjet: Citiraj:
Citiraj:
Inače, teško ću stzarog nagovirit da uzme drugu konfu jer je skuplja, no ak se itekako isplati budem pokušao ![]() tnx! ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
AMD konfa je dosta bolja. Grafa nije nešto, ali ako se nećeš igrati nije toliko bitno. Jedini za**b je što monitor nema DVI. Ako sam dobro izračunao, konfa bez ADSL pretplate dođe 5800 kn. Sam monitor je oko 1.800 kn u prodavaonicama. Čudno mi je da se koristi DDR2 pa pretpostavljam da je u pitanju socket AM2, dakle trenutno najnovije od AMD-a. AMD definitivno.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
pa pošto ćeš koristiti za grafički/web dizajn onda bolje AMD konfa jer ipak ima Dual Core procesor i 1gb memorije što osjetno poboljšava perfomanse tijekom rada. jedino je malo grafa low end,ali za tvoj posao će biti i više neg dobra. a da nagovoriš starog da možda kupiš neku gotovu konfiguraciju u Linksu??znaju dobro oni to složiti,a cijene su im slične ovima u T-Comu(čak jeftinije) dok su konfe bolje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Niti jednu...Slozi neku konfu u Linksu, ve-mulju i sl....uzmes na rate i imas duplo bolji komp za istu cijenu... Ali ako bas moras od ove dvije, onda uzmi drugu...makar ne preporucujem.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Dobro su ti rekli složiš si(ili ti neko ovdje složi) u linksu ili vemilu mucho bolju konfu za iste pare,a ako baš inzistira tvoj stari na tcomu,definitivno drugu,ova prva je imho chesme ,uzmi drugu : Machineg
![]() |
#6 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Ak moraš birat od te dvije svakako ovu drugu,puno brža za ono čime se baviš...čak je i monitor veći...jedino što nema DVI al bolje to nego 17'' LCD na kojemu su mala slova....
![]() |
#7 |
Premium
|
A kako ide sa linksom (da ne trazim sad, ako netko zna?), na koliko rata se može uzet, na koji način i kakve su "kamate" ? Ni meni se ne svidja to kod T-coma...
![]() |
#8 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Nazoves ih pa pitas... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
e a starog to i pati najvise... nema on cca 5-6k kn da kešira, a kolko znam nema ni dajners ni master card da bi dobio tolku odgodu i kredit... : sniper :
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
mora imati ili dajner ili master to po defoltu dobijes od zagrebacke i privredne banke... evo ja imam maestro sa time da sam otvorio studentski racun ![]()
![]() |
#12 |
Premium
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|