|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
POMOĆ....HITNO...
instalirao sam nove windowse-xp pro, ali su mi nesto zaštekali, pa sam stavio recovery cd dobiven s laptopom, instalacija mi nije ni pocela, pitalo me samo da ce mi podaci biti obrisani...stavio sam ok misleci samo na C particiju...nakon 30 sekundi stavim drugi cd-taj recovery i sve stane nema kao dovoljno mjesta... ponovno sam nabavio nove windowse xp pro, koji rade sve ok ali mi je sad doslo do promjene-particija C mi ima samo 2giga, imala je 10...a sve ostalo je unparticion space...pretpostavljam da su mi svi podaci bitni koji su ostali na D particiji obrisani-POSTOJI LI KAKVA MOGUCNOST DA VRATIM PODATKE KOJI SU BILI NA D PARTICIJI...nju nisam diral, ni formatiral... |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
|
mogu li kako vratiti jednom obrisane podatke, il je to nestalo za sva vremena....trebam pomoc...sestra ce me zadaviti.... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Restorer 2000 Pro v2.0 Probaj s ovim programom, meni je glavu spasio... (i jako-jako puno živaca) Program se plaća, ali mislim da ćeš se znati snaći ![]()
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
********** |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Dosta više s tim...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
pa recimo da odes tamo vidio bi facu od jednog iz predsjednistva zderonja!! necu sad rec tko ali recimo da e genijalac sa diskovima!!!pa sad
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
re
da ne mislis na neku drugu firmu cije ime pocinje sa INFO a zavrsava se sa LAB |
![]() |
![]() |
#12 |
Registered User
|
sd
ajde ljudi, ima li kakav software koji radi, a da sljaka punom parom...a slobodno ak ima nek se javi i taj strucnjak za diskove... |
![]() |
![]() |
#13 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
ma nee ma ne kuzis!!!znam ja tocno o kojoj se firmi radi!!!gle adresu kranjceviceva 22 a znam tocno tko je tamo!
#14 |
Registered User
|
haha
da i tamo imaju jako dobar cjenik....a ja jako malo para... |
![]() |
![]() |
#15 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
a i malo mozga,jel neznas ni PM procitat i SHVATIT kaj sam ti ponudil....blah... bisere pred svinje.... btw,reci seki da najvise boli cupanje noktiju na zivo,nek to proba,drugi puta budes gledal kaj tipkas.........i stisces,ne....hahahahahaa |
![]() |
![]() |
#16 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
#17 |
EMP moderator
|
Vidim li ja to spam? ![]() ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
#18 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
ne,nego cvili za pomoc,a kad mu se ponudi,onda je sumnjicav..??? mislim ko jumferica: bi se jeje..li al da joj ne unidje..... daj domy lockaj ovo,budi se trol i u meni......... |
![]() |
![]() |
#19 |
EMP moderator
|
Uglavnom, ja bih kupio 2.5" -> 3.5" adapter za spajanje diskova iz laptopa na stolni komp, skenirao Final Data Enterpriseom ili Easy Recoveryjem te vidio može li se nešto sredit... Da ne bi i dalje bilo pitanja gdje će skinut full verziju, zaključat ću temu. Ni naslov nije bajan...
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|