|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
COD2 timedemo
Jel mi može netko objasniti kako pokrenuti snimljeni(skinut s neta) timedemo jer sam ja več totalno LUUUUUD!!!!Hebem se vech pol sata i uvijek mi izbaci da ne nađe taj file u folderu demos a on je tamo!!!! Dakle file se zove "1.spd",to je taj demo,kako ga pokrenuti??! Jednom sam to benćao,prije god dana i onda je radilo al isto sam se napatio dok sam skontao kako a evo sad sam zaboravio.I kako ono na kraju ide sa "shift+^",da vidim average FPS,znam da sam se s tim patio jedno 2 sata a ustvari je jako jednostavno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
U konzolu upucaš timedemo 1.spd i opališ enter, a za rezultate moraš pozvati extended konzolu shift+^ i ispod vremena ti stoji average FPS. naravno, za sve ovo moraš imati enejblanu konzolu, pod game options. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Hvala.Evo sad sam skontao da se to pokreče u Single playeru a ja sam stalno pokušavao u MP,a to NIGDJE ne piše.E sad ne znam jesam ja lud ili čorav ili što več ali ovo sa shift+^ mi nikako ne ide,jel mi možeš objasniti koje točno tipke stisnem,koliko puta,može neki SS kako to treba ispasti,mislim kak treba to izgledati u conzoli kad stisnem kak treba ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|