|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Snimci sa fotoaparata
Evo ovako ; nedavno sam kupio fotoaparat olimpus fe-150 iama mogučnost snimanja sa zvukom ,snimio sam nešto te sam uredno prebacio na komp ,ikona mi stoji od cyber linka power dvd-a i ne mogu to pogledati sa njim .Pokušao sam sa drugim programima poput bs playera,winampa,quiq time playera-na njemu mi otvori ali ne mogu dobiti zvuk te mi se uključi zvuk od tv kartice.Samo bi želio napomenuti da sam prije od drugoga fotoaparata isto skinuo snimak te da sam ga gledao pomoču power dvd-a. A kako me je za***avo ja sam njega deinstalirao te ponovo instalirao tako da sad ne mogu gledati ni ovo prije. Molio bi nekoga ko ima sličnog iskustva da mi pomogne ,sa kojim da to pogledam ??????????' Izvinjavam se ako sam malo pogrješio forum HVALA |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
I meni isto nema zvuka sa istim aparatom na kompu doma,a na kompu na poslu radi bez greske. Ocigledno je nekakav problem sa codecima,probaj updejtati codece pa bi trebalo raditi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Olympus su video obično snimali kao *.mov file koji se mogao gledati QuickTime-om ili Media Player Classicom+QuickTime Alternative plug-in. Probaj malo tu kombinaciju. Napomena: MPC nema klasičnu instalaciju već ga je dovoljno kopirati negdje na hard!
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Taj fotoaparat ni ne može snimat zvuk...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Za*eb, mislio sam na 140. Uglavnom, clipove otvaram preko Media Player Classica i ffdshowa...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
VLC ima u sebi ugrađene skoro sve kodeke tako da ga ne treba nadograđivat i skidat nove sa neta. Zato je dobar kao deafolt player za sve iako je oduran po dizajnu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|