|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
File se ne može obrisati
nemrem izbrisati jedan fajl i kad ga prekopiram ni tu kopiju nemrem izbriasti javlja mi kao da g aneka osobva ili program koristi a nije isitna neznam kaj da radim pomoc potreban |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
mani se ista situacija desavala kad bi skida nesto preko torrent managera, naime kad sam izbrisao torrent u memoriji valjda jos pamti kao da ga racunalo koristi, nakon restarta racunalu najcesce bih uspio izbrisat.Probaj podignit racunalo u safe modu ako tako da ti se ne pale bespotrebne gluposti pa ga onda probaj izbrisat |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
nece ni nakon restarta ni nikak evo sada sam u safe modu nece ni tada neznam o j eonka program kaj se skine kao da mozes skidati neki demo igrice |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pripazit na naslov drugi puta. Za brisanje probaj: 1. Unlocker (reći će ti koji proces ga koristi) 2. ubit proces explorer.exe, preko Run prozorčića naći datoteku, pobrisati je i ponovo pokrenuti explorer.exe 3. bootati neku live distribuciju Linuxa ili DOS/Recovery Console
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|