|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Zahtjevna konfiguracija
Ovako ako mi mozete sloziti konfiguraciju "cijena nije bitna" bitno je da konfiguracija bude dovoljno jaka da moze bez problema i bez blokavanja i usporavanja pokrecati programe kao sta su AutoCAD,Photoshop,Dreamwever,C++,.....i druge malo zahtjevnije programe i jos ako nije problem da bude tih. Posto cijena nije recena molim vas nemojte sada da bude sve najskuplje i nabacivati,po vama sto mislite da je kompjuteru potrebno da ima da sve to moze pokrecati bez problema. |
![]() |
![]() |
#3 | |
Registered User
|
konf.
Citiraj:
amd x2 4600 -2000 kn 1 gb Ram DD2 na 800Mhz - 1000 Kn grafička Nvidia obavezno, cca 800-1000 Kn a da bude tih-napajanje raptox ili Silverstone s 12" ventilatorom - 450 Kn i na cpu termaltake bigthyfon -300 Kn hdd 2 x 250 WD KS serija 1350 kn za oba. cijene su okvirne ali takvo što ti treba |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Zanima me samo koji proc Intel Core 2 Duo E6600 BOX, 2×2.4GHz ili AMD Athlon64 X2 4800+ BOX, dual core, Sck939 koji je brzi???? neznam je li AMD sck.939 brzi od AMD sckAM2, s time se odma veze pitanje koja maticna cita sam da su 939 najbrze maticne sada neznam je li tako,nisam bas u tome??? |
![]() |
![]() |
#5 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
ocan ili stock?enivej 6600 bi trebao biti brzi...sve ovisi gdje |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
A bez clockanja je li AMD brzi???? Koji hladnjak preporucaš???? Koja maticna je dobra za 6600???? |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Uvijek je E6600 brzi...i na stocku i kad se oc-a... Hladnjak: Freezer 7 Pro Maticna: Asus P5B Deluxe ili P5w DH Deluxe |
![]() |
![]() |
#10 |
the luda ribetna
|
nicko ne zaletavaj se...do koje love je konfa?jer se to nesmije klokat radi stabilnosti btw u firmi je bas? i koristi se striktno za to? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Registered User
|
istina
Citiraj:
nažalost istina,socket 939 je bolji stabilniji i nešto brži.. što se tiče procesora intela ćeš platiti 10% skuplje za iste preformanse .bolji je za n-flopsove ,ali u cijelosti se ne isplati. inače 4800 ne postoji više zamjena mu je 4600 ima skoro indentične preformanse a za obradu videa...u pinnacle rendering radi na 65-85 % dakle i više nego odlično. opet tu je ram ddr koji ide na tu ploču a sada su već izašli ramovi na 1066Mhz tako da je to minus.. preporučam ti ipak mozda AM2 jer je 939 End of life i na AM2 staviš brzi ram....leti |
|
![]() |
![]() |
#12 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
![]() 939 je stabilniji AILI BRZI?sto si ti pusila daj i meni malo ![]() intela ces platit 10% vise??6300 dere fx62 i dode 1/5 cijene...daj lol : lol2 : a ne najbolje da sad preporucis 939...ma daj lol sto je najsmjenije 754 ga je trebo nadzivjet ![]() |
|
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
Da samo ce se to peglati na tome i ono programi malo veci koji dosta zahtjevaju,igre nece to nema sanse. Cijena neznam nije ono receno dokoliko se smi,ali ne sada ono pretjerano sta ja znam amo rec ono oko 9500 sve+monitor Tanja hvala na preporukama,bitan mi je brz procesor u ujedno i memorija je bitna ako je E6600 brzi onda se njega uzima |
|
![]() |
![]() |
#15 |
the luda ribetna
|
ang...ajmo ovako ne slusaj pretjerano tanju jerbo je hmm nalupala dosta gluposti i ako ne prestane bit ce sankcija...well to sto ti je rekla stoji(mislim za proc) trebas snagu...eh sad bubba je napravio jednu konfu za 14k kuna...al je to stojcina...lako se skrese 2-3k kuna ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Registered User
|
Citiraj:
uzmi 2 konf pa radi par dana pa usporedi pa se vrati. |
|
![]() |
![]() |
#17 |
the luda ribetna
|
ok ovdje sam...i sto da ti kazem osim da sam pravu? ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Registered User
|
Citiraj:
kao što rerkoh davno da je am2 jedino radi bržeg rama bolje za uzeti..bla bla bla |
|
![]() |
![]() |
#20 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Jos jedna tema...puna spama... @tanja848 isuse od kud si ti ispao, citam i nemogu vjerovat.... @mcfish ti se isto smiri jer cete oboje na hladenje... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|