|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Guest
Datum registracije: Aug 2006
|
"Mali" problem - Leadtek GF 7600GT Extreme
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
hm nešto od sljedećega... proc usko grlo.... pci express ti je na 4x... si ziher da je sve na def, aa, af.... |
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Zasto bi morao uzimati novi proc?? Zbog 3d cmarka?? Pa ti si lud onda... Ako ti igre lete, sto se brines?? Jesi kupio graficku zbog igara ili 3d cmarka?? U 05-ici proc ne igra skoro nikakvu ulogu u rezultatu, najvise graficka...to ti je zato jer je taj VIA-in cipset ni sim ni tam.... Ne brini se i igraj dalje... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
a zakaj ne klokaš? |
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
a i narucio sam si novu maticnu,rame i proc (brat mi je programer pa mu je kao ovaj 2,26 "preslab,"tako on kaze,a sta me briga,on placa )Uzeo sam si gigabyte maticnu, 512 DDRR2 (667 Mhz) (uzimat ce se jos 512 od sljedece place) i Intel Pentium D820... taj 820 je privremena stvar... E6300 ili E6400 je u planu... A kad vec uzimam sve to vidjet cu kakvo je stanje u 3D Marku ![]() e,da,komp nije uzet ni za igre ni za 3d mark ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
620/875 Na toliko su ovi iz pceksperta digli ovu moju sa njenim orginal hladnjakom,bez pregrijavanja i artifekata... ako ikada budem clockao to ce biti do tuda,nista vise... (ali ne vjerujem) |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#11 |
|
Guest
|
ma daj kak si se opeko klokanjem? kaj s***o grafu dizanjem frekvencije? moguće al ono.... jedino ak si se zaebavo sa naponom. slobodno klokaj bez dizanja napona niš joj neće bit. |
|
|
|
#12 |
|
Guest
|
jos kad sam bio klinac,narucio GF2 MX400 iz Austrije (od frenda) , kod nas je jos nije bilo, platio 1200 kn i spalio ju nakon cca mjesec dana,clockanjem... jest da tada nisam imao pojma o tome pa sam radio onako na blef ali svejedno...ma vidjet cemo kakvo ce bit stanje sa ovim novim komponentama... |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|