|
![]() |
#1 |
Te bun zos britveco!
Datum registracije: Aug 2006
|
Thermaltake Shark
Bok ljudi. u kojoj trgovini u hrvatskoj ima za kupit navedenog kučišta?? https://www.cool-pc.org/cgi-bin/b2cs...d=1572&cat=170 |
![]() |
![]() |
#2 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ma bjez otoga... Case je smetje. Uzmi nekog chifteca, CMa ili Lian LIa ak vec dajes tolko za kuciste. nabava.net je tvoj prijatelj. Nadji si nesto pa pitaj dal valja, al od Thremaltakea bježi.... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
0 dB is my style.
Datum registracije: May 2005
|
Za te pare si uzmeš CM Stacker-a koje je po meni puno bolje kućište. |
![]() |
![]() |
#6 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Ma daj fuj koje smeće toliko dat za kućište rađe uzmem Stackera a ne to |
![]() |
![]() |
#7 |
Te bun zos britveco!
|
@Renči najljepša ti dala... od kud svi drugi znate da je smece? razumim one koji imate thermaltake (al onda nebi rekli da je smece) kolko ja znam je thermaltake dobra firma i ima kvalitetna kucista. ako se javi tko koji ima thermaltake kuciste rade volje cu ga slusat. bez zamjere, znam da mi samo zelite pomoc. |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() OT : Ja bi da sam na atha-inom mjestu sankcionirao ovakav riječnik i ponašanje.... Čovjek je pitao gdje ima to kučište za kupiti, a vi odmah pljujete po tome...................: hitthewa : baad : Svaki puta napravite isto........... Što se tiče trgovine u kojoj ima kučište, ima ti hg: http://www.hgspot.hr/komponente.aspx?grupa=9 Pozdrav! |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
Citiraj:
Ovaj shark ti je pre j.....no kučište....uzmi i neće te razočarat....moja preporuka ti je srebrno ...... Pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
#10 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
pratim Vas, hodate po liniji. Pazite na koju stranu linije ćete krenuti s nastavkom ovog threada. Kazne su od ovoga trenutka na ovom threadu udvostručene. A svi znaju da i inače nisam poznat po blagim kaznama.
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
TT je firma koja je u povjesti imala 2 dobra proizvoda, a i njih su malo ukakili na svoj nacin. Nazalost, vidis, ja sam imao priliku isprobati pa sigurno 80% casova na trzistu i znam kaj ti velim. Naravno tvoja lova, tvoj problem. Ja ti samo želim pomoči i posltat te pute spasenja i svijetlosti, jelte? A sad su se počeli pojavljivat neki cudni cudni ljudi koji naprosto pokusavaju utvrdit drugacije. A ovaj TT inace je kvalitetom indentican big tover everpaweru i nista vise. To sto ga bugovci hvale ne znaci da je dobar. Oni jos uvjek tvrde da ati ima srotne drivere tak da.... Mislim jedan takva case nebi bas trebao biti klimav, skripav, kicav. To ti je ko da das 40 000€ i kupis kiu uz enermonu listu europskih/japanskih/americkih super dobrih automobila. Nadam se da sam ti pomogao u odabiru, budi pozdravljen... P.S. Ko se nalazi uvrjeden nek me PMa da rijesimo ![]() |
|
![]() |
![]() |
#12 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Evo slažem se s Fleksom, kućište je prošlo i kroz moje ruke. Kvaliteta je za te pare stvarno loša. Najviše smeta što je kavez za diskove okrenut popreko pa kabal od diska smeta da se bočna stranica lagano zatvori. Ove plastike za učvršćivanje uređaja znaju zacvrčat, a da ne govorim kak se cijelo kućište trese od dva Seagatea unutra iako ima amortizer na kavezu. |
![]() |
![]() |
#13 | |
zippo61_junior
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
"TT je firma koja je u povjesti imala 2 dobra proizvoda, a i njih su malo ukakili na svoj nacin." Oprosti fleks, ali fakat sereš...................................................2 dobra proizvoda?? Pa kaj si ti ***************eno normalan...... |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
Pa naravno da nije normalan, zar ne vidiš disclaimer? ![]() Anyway, sad idemo ozbiljno. Imaš 1000 kuna. Imaš izbor između Sharka i Stackera. Koje bi uzeo? |
![]() |
![]() |
#16 |
zippo61_junior
|
Sharka ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
Ja imam TT Thermalrock Dragon i super sam zadovoljan s njim,kvaliteta izrade je odlicna,sav je od aluminija...Mislim da sam ga platio oko 800kn i ne zalim ni kune,moddabilno je takodjer.. http://www.pcstyling.no/images/dragon/dragon.jpg
#20 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
U potpunosti se ovaj put slažem sa Fleksom. Sigurno nisam imao iskustva sa toliko kucista kao neki ovdje, ali dovoljno da kazem NE tt-ovim kucistima. Hrpa njih pati od sličnih problema, da ne pričamo kako sam imao prilike opipati TT-a bjesne cijene i susjednog Cooler Mastera koji nije bio jedan od ,,high end'' primjeraka bjesne cijene i nikad nebih odlucio se za TT. Jest da i sam imam TT-a, zayebo sam što sam ga kupio ali life continues... iduci put cu ga izbjegavati. Nebih zelio sad navoditi neke od razloga zašto ljudi ne vole TT, ne zato što sam ljen napisati stranicu-dve svakakvih gluposti koje se da vidjeti na kucistu od 1000kn+ nego zato sto je isto to bilo na forumu toliko puta da mi se neda ni objasnjavat.. TT je imao ,,nekoliko'' ok proizvoda tipa Sonic Tower. Ovo drugo je sve manje više banana.. ali kao što je netko prije rekao, tvoj je novac. Ako ti se svidi slobodno ga uzmi, ja nebih, al to je moje mišljenje. Svako ima pravo svog mišljenja, ne? ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
@fleks: tt=everpower po kvaliteti??? ipak ne...everpower je ipak prvi...odozada ![]() drugo, dajte argumente nekakve. ak je recimo, sniperov soprano bezvezan, ne mora znacit da je shark. zato bi bilo dobro da pravi dojam napise npr. domy. ![]() a za te novce bih ja osobno uzeo ili stacker ili cm centurion ili antec 3000b pa ostatak zapio ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Te bun zos britveco!
|
Stacker mi je nekako pust in nemem nikakve ideje sto bi ucinio s njime (u vezi modanja) ali sharky... zbogo ovoga mi se dopada https://www.cool-pc.org/phpBB2/viewtopic.php?t=2767 |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Glas podrške Fleksu na ovome ![]() nije stvar da se pljuje po samom case-u ili TTu...kućišta su im, barem meni, lijepo dizajnirana i sve, ali pitanje je vrijede li te novce? Nekome da, nekome ne. glasam za zabranu threadova koji uključuje TT kućišta...ili crveni Fleksu ![]()
#24 |
Čiča s tamića
Datum registracije: Jul 2006
|
Kučište jest malo skupo al je lijepo dizajnirano, kvalitetu nisam imo prilike isprobat. IceLord, jel ti u kučište planiraš stavit sadašnje komponente ili još kaj dodatno ubacit? Sad mooding- lijepo je i takvo (bar meni) al još pokoja neonka il led vent ne bi naškodila
moj komp no2: Intel Pentium 4 Prescott 2.8GHz @ 3.4GHz, 1GB RAM 400 MHz @ 450 MHz, ASUS P4S800, Club 3D 7600GS AGP @ 470/450, 80GB WDC , 400W MS Industrial moj komp3: Intel Pentium 3 800MHz, 20GB HP HDD, 256 MB SDRAM, 200W CODEGEN PS, NvIdia TNT RIVA 32, MBO:MS-6309 LITE |
![]() |
![]() |
#25 |
Te bun zos britveco!
|
hmm kuciste se mi svida samo neznem kojieg bi uzeo crnog ili srebrnog da modad hocu.. definitvno plave IDE, SATA kable + plave neonke a kabele od napona cu obuc u crne "buzirke" za drugo neznam jos a mozda bi koji 12cm vent stavio nutra na 5V da se ga ne cuje, da mogu spavat kad je komp upalen. da komponente ce ostat iste samo ce ic nutra jos 512mb rama... a za moje sadasnje kuciste smo dogovoreni : cheers2 |
![]() |
![]() |
#26 | |
Čiča s tamića
|
Citiraj:
Crn je nekaj skuplji, al meni je i ljepši i bolje bi pasale te plave neonke i IDE cablovi kao i crni kablovi napona! A ak ćeš stavljat iste komponente mislim da ova tvoja 2 HDD-a nebi okrenula kućište naopačke! Kaj češ onda uzet u HgSpotu il coolpc-u
moj komp no2: Intel Pentium 4 Prescott 2.8GHz @ 3.4GHz, 1GB RAM 400 MHz @ 450 MHz, ASUS P4S800, Club 3D 7600GS AGP @ 470/450, 80GB WDC , 400W MS Industrial moj komp3: Intel Pentium 3 800MHz, 20GB HP HDD, 256 MB SDRAM, 200W CODEGEN PS, NvIdia TNT RIVA 32, MBO:MS-6309 LITE |
|
![]() |
![]() |
#28 |
Čiča s tamića
|
Nema probljema! Ajd kontaktiraj kad ga dobiješ pa da ti dam koji savjet za mooding ![]() ![]() ![]() pozdravlen budi ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
zippo61_junior
|
|
![]() |
![]() |
#30 |
Te bun zos britveco!
|
ok samo sam htio pitat ako su tt kucista kvalitetna jer sam dosad imao kucista za 300kn par puta sam nesto preslozio pa su se raspala. zato bi htio kupit nesto da mogu imat za duze vrijeme, znam da su (pre)skupa al ako ima tko kakvu ideju koje je kuciste kvalitetno da se ne razpade samo tako ili se pocne klimat itd. za neke takve pare, da cujem! Obavezno mora bit iz Aluminija i htio bi da bar nekako izgleda... (ne-stacker) |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|