|
![]() |
#1 |
Billy lives forever
Datum registracije: Dec 2001
|
![]() Eto izjasnite se i usput koliko vremena dnevno provedete pred računalom?
![]() |
#2 |
matroxfanatic
Datum registracije: Nov 2001
|
Sve manje za igru, sve vise za rad, ucenje i igranje s multimediom. Dnevno sam nekih 10-16 sati za racunalom, recimo da je prosjek 12 sati. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Billy lives forever
Datum registracije: Dec 2001
|
Isto kao i meni,malo za igre puno za Photoshop,Fireworks,Corel,programiranje.... Dnevno oko 10 sati ako nemam ništa za faks učit ako imam onda 3 sata ![]()
![]() |
#4 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Inace radim (naime nemrem spavat po noci, nije insomnia, neg navika :P ) - programiram i dizajniram, a sad se zadnja 2 mjeseca uglavnom igram, no medjutim, dosadilo mi igranje, pa cu sad valjda opet nekaj pocet radit :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Na poslu - za posao (8-12h dnevno)... Doma - za email i surfanje (da vidim kakvi novi koncerti dolaze, kakav je kino program i sl), programiranje (web development), tu i tamo za ucenje / testiranje novih razvojnih alata i sl, povremeno za igre tipa Civilization 3, Starcraft i sl. (apsolutno nista 3D). Prek tjedna, doma gotovo ni ne palim racunalo.. mozda pol sata dnevno... Prek vikenda, kak-tak, obicno sat-dva dnevno, osim u ekstremnim slucajevima kad znam visit stalno na kompu. Sve si mislim kak bi mi i Pentium MMX bio dovoljan, al ipak nemrem si dozvolit da tak nisko padnem ![]() Jedino mi dobro dodje kad sam bolestan, pa sam cijelo vrijeme doma, a televiziju bez obzira kolko novih filmova bilo nemres gledat cijelo vrijeme. ![]()
![]() |
#6 |
Premium
|
Oko 4 sata dnevno kada imam predavanja na faksu, a kad nemam i do 8-10 sati. Najvise ucim programiranje (od toga najvise C++), igram se, internet, radovi za faks (izvješća, seminarski...) U biti sve pomalo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Ja ionako previse radim s kompjuterom na svoja oba posla, to je nekih 12 sati na dan, ali inace doma provodim uglavnom za surfanje, igranje, gledanje DVD. To je nekih 4 sata dnevno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Ja ga koristim za zafrkanciju tj. MP3,surfanje,slanje e-mail-a,i SMS-a... Svašta pomalo... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
filmovi,surfanje,upijanje znanja (da se mogu praviti pametan na forumima ![]() ![]() a recimo 3-12 sati........zavisi o raspolozenju,zdravlju,vremenu......... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Somewhere around Barstow
|
9-17h posao. Poslje posla doma eventualno gledam film a preko vikenda ako stignem bacim koju gamicu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|