|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
WINDOWS MESSENGER POMOĆ
Ako itko može napisati kako da izbrišem windows messenger sa računala,jer imam 2 instalirana,neku staru verziju u windows messenger live (za koji sam instalirao i neke dodatne animacije i winks animacije ),pa bih želio da maknem i jedan i drugi,sa svime što je vezano uz njih,pa ponovno lijepo ispočetka instalirati samo jedan....... P.S. u ADD/REMOVE PROGRAMS mi ne pokazuje ni jednoga ni drugoga HVALA |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Skini XP Anti Spy (~250kb) i unutra imas opciju da ti skroz uninstalira Messenger... I ne TREBAS SE DERAT!!!! Btw, dobrodosao na forum! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Hvala na dobrodošlici,i zaboravih pozdrav svima od novog člana.... Zahvaljujem na pomoći....evo idem probati..... P.S. u budućnosti bez deranja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
za starog upišeš windows messenger removal u gugl između ostalog izbaci ovo www.dougknox.com/xp/tips/xp_messenger_remove.htm to skineš i riješio si ga se po brzom postupku a za live messenger, njega moraš imat u add/remove |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Ma starog sam se uspi riješiti,a novog nema nigdje u add/remove, nit ga XP_ANTI_SPY može naći,al nema veze,nek jedan i ostane..... Al fala na savjetima |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Da vas nešto naučim da ne lupate ovakve nebuloze ubuduće... Dakle kada postoji program koji ste instalirali a ne možete ga deinstalirati jer se ne nalazi u add/remove programs i nema uninstal svom folderu gdje se nalazi prva stvar je ta da ponovo pokrenete setup tog programa u ovom slučaju msn-a gdje će vam prvo izaći opcije repair i remove (deinstalcija) i to je cijela mudrost... Ako to ne upali onda se tek traže dodatni alati kao pomoć. Za stari MSN ( onaj integrirani ) XP antispy ako vam se već ne uklanja ručno a i jednostavnije je. Ovo se odnosi i na dosta drugih programa... Alati za uklanjanje se obično koriste za programe koji čak i imaju deinstalciju i nalaze se u add/remove programs ali nekada nije potpuna ili pravi probleme..kao jedan od primjera je avast antivirus... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|