Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 04.06.2003., 17:30   #1
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
soft vs. microsoft

msvrtan je offline   Reply With Quote
Staro 04.06.2003., 20:16   #2
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Ja i nisam neki rasista ali kada pijem wisky Black&White pijem ga iz dvije čaše što se u nekim zemljama smatra vrhuncom rasizma Ali ljudi čopor crnja je došao do zaključka koji mi svi tuvimo godinama ali nikako da ga seronje u vladi shvate. *ebo brodogradilišta, *ebo drvnu i textilnu industriju, pa ljudi jeftinije je da ti ljudi sjede doma i primaju plaće i ama baš ništa ne rade nego da se svako malo nešto sanira. Ajde vidite jedan M$ iza kojeg su stajala 3 - 4 čovjeka sa Bill-om kao vođom i sada imaju toliko kapitala. Kada smo / ste dobili Hrvatsku bili smo dužni 5 milijardi dolara, sada smo skoro 20 i idemo jako brzo sve niže. Od*ebat sve što ne ide i ajmo malo uložiti u glave, soft, telekomunikacije, ... to je budućnost. Pa jedini koji u ovoj državi još zarađuju su ljudi koji prćkaju oko ITa. Recimo Siemens je opljačkao nakupinu lopova što treba znati (čitaj sabor )

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 04.06.2003., 20:21   #3
Stipe
Head Of The Radio

Stipe's Avatar

Datum registracije: May 2003
Evo ja dajem 5kn za razvoj Hrvatske
Stipe je offline   Reply With Quote
Staro 04.06.2003., 22:16   #4
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Originally posted by Black Dragon
Ja i nisam neki rasista ali kada pijem wisky Black&White pijem ga iz dvije čaše što se u nekim zemljama smatra vrhuncom rasizma Ali ljudi čopor crnja je došao do zaključka koji mi svi tuvimo godinama ali nikako da ga seronje u vladi shvate. *ebo brodogradilišta, *ebo drvnu i textilnu industriju, pa ljudi jeftinije je da ti ljudi sjede doma i primaju plaće i ama baš ništa ne rade nego da se svako malo nešto sanira. Ajde vidite jedan M$ iza kojeg su stajala 3 - 4 čovjeka sa Bill-om kao vođom i sada imaju toliko kapitala. Kada smo / ste dobili Hrvatsku bili smo dužni 5 milijardi dolara, sada smo skoro 20 i idemo jako brzo sve niže. Od*ebat sve što ne ide i ajmo malo uložiti u glave, soft, telekomunikacije, ... to je budućnost. Pa jedini koji u ovoj državi još zarađuju su ljudi koji prćkaju oko ITa. Recimo Siemens je opljačkao nakupinu lopova što treba znati (čitaj sabor )
a fakat su ih odrali. užas ! ja sam rikavo od smijeha kad je bila ona afera s glasanjem... pa to im je bilo koji talentirani školarac koji se imalo kuži u baze mogao napraviti.

i istina... jedine profitabilne firme u rvata su one TK, IT, poneka ET, podravka (agrokor(todorić)), te naravno pljiva. Pa nikakvo čudo da se na svakom uglu može kupt droge.... ili ti ju neko mož ubacit u piće dečki... propadamo i ne možemo si pomoći jer smo prezadrt narod koji se brine za gotovinu (generala.. da je za pare bilo bi dobro), đakovačke vezove, tompsona, ndh, brodogradilišta koja moraju ostati u državnom vlasništvu i mnoge druge, umjesto da malo razmislimo kud to vodi. grozno !

Horza (death dwarf)
birthsign: rebel

character perks
+95 excel organisation, +50 weather resistance, -20 energy, -35 image of reality, -80 house choirs

major skills
open-source, discussion, self-hypnosis, poetry, schtulichism

greater powers
final waves (alcohol hypnosis +30, self)
bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night)
misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius)
summon unknown female (demoralise +75 on target)

artifacts of choice
tv remote (hibernate +20 on self)
lounge chair (fortify sleeping +60 on self)
linux (destabilise system +45 on target)

little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable.
Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
horza je offline   Reply With Quote
Staro 04.06.2003., 22:29   #5
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

pod broj jedan mislim da ako se cenzuriraju rijeci kao sto su divx i crack morale bi se cenzurirati i rijeci kao sto su "crnje"....ne da je rasisticki vec pokazuje kranju granicu zaostalosti nekih clanova foruma.....
sto se tice primjenjivosti ovakvih stvari u hrvatskoj zaboraviti, barem jos duze vrijeme....nema kod nas ljudi koji znaju posao a koji bi ostali i pokusali ovako nesto, pise da je tip poceo u spavacoj sobi, kad nasi zavrse faks misle da ako odmah nedobiju svoj ured zasto su se skolovali, isto tako ljudi svi rade po principu bolje vrabac u ruci nego golub na grani i radje ce odmah uzet neki dosadan posao koji ce mrziti ali ce ga raditi cijeli zivot nego malo riskirati, trpiti i postici nesto u zivotu.oni koji se i odluce pokusati ovo drugo prve pare spizde na luksuz umjesto u razvoj i zajebu se i bankrotirao prije nego su poceli (spadam u tu skupinu nazalost pa i nemam pravo nekome solit pamet )....jebiga to je tako i nemoze se tuziti vladu, fikusa, drzavu opcenito visoku nezaposlenost i veliko vanjsko zaduzenje za vlastitu uspavanost cijelog naroda
greg SE je offline   Reply With Quote
Staro 04.06.2003., 23:49   #6
msvrtan
..

greg..odi skoluj se i riskiraj...kad je to tako lagano zasto to nisi napravio?
Staro 05.06.2003., 01:24   #7
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Talking Bijeli, crni, crveni, ljubicasti na tufne, ...

Ono "crnje" nije radi rasizma, zatucanosti ili nećeg sličnog, već da se naglasi kako tamo neki ljudi u određenim područjima gdje je osoba sa srednjom školom isto ono što je kod nas akademik, odnosno rijetka ptica, je došla do zaključka kako nemaju gro novaca, ogromnu industriju već imaju znanje. Imali ljudi skršeni PC i nisu kukali daj mi mama 5000 kn za novu grafičku da se mogu bolje igrati, već ajmo mi na ovoj kanti od 200$ zaraditi 1 000 000 US$. Mi imamo tursistički raj koji donosi DVIJE MILIJARDE dolara godišnje i sada bi radi JANAFa i nekog pišljivog ugovora od sitnih 20 000 000 to riskirali? Ono kako si ti greg se mislio da sam ja upotrijebio riječ crnje treba je upotrijebiti za nas nije namjenjena da uvrijedim njih (obojene ljude) već nas. Obojeni nisu krivi što su se rodili krive boje kože (šala, ne pre ozbiljno opet shvatiti).

Da ne duljim, uspijeh je samo stvar izbora, nisi potrebni bijesni milijuni da se nešto napravi, ako ih se ima nisu na odmet. Za sve treba samo vremena i ama baš ništa drugo.

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Staro 05.06.2003., 01:29   #8
msvrtan
..

sori zmajko ali uspjeh ovisi o tome koliko love imas...

daj mi nabroji jednu uspjesnu osobu koja nije rodjena kao totalni siromah?iliti uspjeh je obrnuto proporcijalan s uvjetima u kojima zivis...

tako da se djelomicno slazem s time sto si rekao..

a ovo za crnce nije bilo na mjestu kako god da si napisao/mislio...
Staro 05.06.2003., 01:33   #9
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

He, he, he, slijedi mlaćenje prazne slame. Dakle većina Hrvata kada izjaviš on je Bosanac to shvati da je netko glup, odma se isprićavam svim Bosancima da me ne bi krivo shvatili (ako mogu išta shvatiti , opet mala šala), dakle tako se i za one zatucane, nepismene, jadne i ugnjetavane kaže da su crnje (opet dužna isprika svim pobojanim ljudima) ali ljudi stereotipi su stereotipip, kao naprimjer ako se netko ne slaže sa politikom HDZa svi će reći da je komunjara, sa SDPom svi će reći da je ustaša, ... stereotipi ljudi, stereotipi ...

Staro 05.06.2003., 11:42   #10
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

jebiga kad ustasa ima svaki dan sve vise a komunista.....jebote pa mi smo bili u olabavljenom socijalizmu a ne u zadrtom komunizmu ali ajde, nije mjesto za to.....
uspijeh neovisi o kapitalu ali sasvim je sigurno da ga nije lose imati
kad nemas kapital ostaje ti spretnost - microsoft je nastao na prevarama, mafia na novcu americke vlade, amd je bio trecerazredni proizvodjac ambicioznog imena, motorola je preradjivala kozu prije elektronike.....ima primjera
tko mi je reko ono da se skolujem pa da riskiram????mozda i bih ali je mana sto nit imam para za faks a i mrzim ucenje pa ga nebi zavrsio
ali mogu se okladiti da kad bi se skupilo par glava i s ovog foruma da bi se dalo nesto smiliti, napraviti i prodati....vjerujem da svatko ovdje ima neku ideju u svojoj glavi, barem jedna od njih je zasigurno dobra
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 05.06.2003., 12:39   #11
widowmaker
m e m b e r
Moj komp

widowmaker's Avatar

glava + muda + sreča = $$$$
Staro 06.06.2003., 08:32   #12
LordNitro
Premium

LordNitro's Avatar

Nemojte vše o tome.Još će se ispostavit da je netko pripadnik ku-klux klana, a onda će sve otić u 3 PM.

Kirk: "Spock, you want to know something? Everybody's Human."
Spock: "I find that remark... insulting."
LordNitro je offline   Reply With Quote
Staro 06.06.2003., 09:07   #13
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
Originally posted by nitro
Nemojte vše o tome.Još će se ispostavit da je netko pripadnik ku-klux klana, a onda će sve otić u 3 PM.
a mogle bi i stanovite sluzbe,iz stanovitih zemalja,pokazati stanovito zanimanje za nas forum i postati jaaaaako zainteresirani za nase hmmmm....... navike i obicaje(bw u 2 case,mrmlj....itd)

sig na dijeti..,bolje on nege JA......
mitzek je offline   Reply With Quote
Staro 06.06.2003., 12:30   #14
msvrtan
..

Citiraj:
Originally posted by greg SE

tko mi je reko ono da se skolujem pa da riskiram????mozda i bih ali je mana sto nit imam para za faks a i mrzim ucenje pa ga nebi zavrsio
e onda nemoj srati drugima koji se pomuce, smisle pare i griju stolicu sto im se neda riskirati...

smijeti ces srati po takvima kad ti napravis sve sto i oni i odes i riskiras...do tada SUTI!!!!
Staro 06.06.2003., 12:54   #15
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Citiraj:
Originally posted by msvrtan
e onda nemoj srati drugima koji se pomuce, smisle pare i griju stolicu sto im se neda riskirati...

smijeti ces srati po takvima kad ti napravis sve sto i oni i odes i riskiras...do tada SUTI!!!!
ali ni takvi nemaju pravo srati da je vani trava zelenija kad nisu ni pokusali kod kuce posaditi svoju
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno