|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
Mišljenje o konfi - am2
DFI Infinity NF4 ultra II za socket am2 Atlon 3500 am2 neka grafa GF 7600 GS (gainward ili leadtek i sl... po mogućnosti sa pasiv hladnjakom) Seagate baracuda 160gb/7200/8mb Napajanje 400w (chieftec ili sl...) mem kingmax 512 gb (677 mhz) x2 Zanima me koji bi mogao chipset od ovih novijih eventualno izabrat, mislim na 550 ili 570. Jesu li bolji od NF4 ultra. Citam po netu da imaju nekih sitnih bugova i problema sa compatibility... Komp bi radio od igara do worda!
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Tu ti je čovjek fino napravio recenziju i rekel kaj valja a kaj ne. Mislim da je to ta ploča... Ti chipseti su ti svi tu negdje, male su razlike (uglavnom, podrška za neke stvari tipa SLI etc.). Nisu ništa brži od NF4, ali opet, to je noviji chipset, podržava DDR2 i buduće AMD-ove proceve... Ostalo je ok. Napajanje svakako neko od poznatog proizvođača, Chief, Fortron, sve je to u redu...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
ma 570...sli ili ultra kaj te vec zanima i miran si edit 3500?ma daj se rastegni do 3800+ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
ma nije problem i rastegnit i do 3800+, bitnije je da izaberem dobru plocu Na primjer kakva je po vama abit kn9 570 ultra? Nekako mi se cini bb od serije 570. I mozda Asus m2n e 570 ultra?
apple Zadnje izmijenjeno od: apple. 12.10.2006. u 12:08. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|