|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
samsung d600
mogu ga dobiti jako povoljno, pa me zanimaju vasa misljenja o mobitelu, iskustva? HVALA
Problem ignorirati dok se ne riješi sam od sebe. Zadnje izmijenjeno od: archangel264. 11.10.2006. u 21:49. Razlog: ispravak |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Mobitel je dobar kad se sve zbroji , odlican ekran , dobar zvuk , praktican i ugodan za koristenje , po meni je jedina zamjerka nesto manja kvaliteta slika u odnosu na ostale 2mpx konkurente ,ali ionako ak kupujes mob samo zbog toga - onda bolje uzmes fotic ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
u par rijeci mobitel NEMA konkurencije u svojoj kategoriji ![]()
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Jul 2006
|
definitvno smece od fona,svi samsunzi su Kifle ..IMHO uzmes si za te pare nokiu 6680 potrga taj fon,jer pazi samsung je sminka,nokia je bas smartfon,tako da nemres previse usporedivati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
ne mozes usporedjivati a ti usporedjujes i nazivas smecem . puno ljudi koje znam , zapravo velika vecina ce reci da im je d600 ili k750 pojam za mob , a ne neki symbian - jer ionako 90% ljudi kupuje mob na estetiku , a mogucnosti su , ah , nema veze , bitno da je dobar ekran i sto vise onih megapiksela . ne znam po cemu je k750 losiji od d600 - mozda zbog joysticka i ekrana malo slabije rezolucije , ali odlicne kvalitete , i sa slikama koje za samsung su samo san , mislim da ipak ti mobiteli imaju drugaciju publiku , odnosno drugaciji karakteri kupuju k750 , a drugaciji d600 , ja bi uvijek radije k750 jer sam opcenito protiv samsunga jer u svakom sam se razocarao , ali to ne znaci da treba pljuvati , jer ipak su to dobri uredjaji . |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Ja mogu reci sve najbolje o D600 jedina mi je zamjerka sto se nekad dogodi da se cuje zvuk kao kad skidas i stavljas mob na punjenje i onda baterija traje uzasno kratko jedno par dana nakon toga opet sve ok. Znaci jedina zamjerka je baterija kada ne radi ali dok radi mobitel drzi sa mojih 2-3 sati razgovora jako dugo. Odlicna je stvar pregledavanje pdf, doc, xls unutar moba i podrska za micro sd karticu. Ekran je jedan od najboljih koji sam vidio kad je izasao mobitel. Kako je kolega rekao da je samsung smece ja mogu isto reci za Nokiu, taj Symbian je zivo smece evo ja sam pokusao rjesiti problem sa Nokiom E61 da bi na kraju skuzio da sam bio ja tj kolega zrtva laznog oglasavanja. Dakle reklamiraju taj mobitel kao voip/sip capable phone naravno ni v od voipa izvan loklane mreze, znaci oni genijalci su zamislili da se mozes spajati samo na lokalni sip server ili na sip server sa reverse dns. I rest my case najdebilniji potez stoljeca. Naravno ponosni vlasnici Nokie cekaju kraj godine kad je nokia obecala nadogradnju E61 da bude kompatibilna sa NAT i STun-om zivi bili pa vidjeli. Wireless managment je isto koma i mobitel je generalno spor tako da nemam neko preveliko misljenje o Nokiji, troma, precijenjena firma. Inace nikad prije nisam imao Samsunga d600 mi je prvi mobitel i osim par sitnica mobitel je stvarno napravljen kvalitetno. Moj prijasnji mobitel je Siemens SL45 i da bog da crkli u istim mukama kao i Nokia.
![]() |
#8 |
Guest
|
ma sve ok kaj shvacate sve zdravo za gotovo.. P.S: svi vlasnici Zamzung telefona ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|