|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Napajanje za moju konfiguraciju u sigu
Dakle treba mi neka preporuka za napajanje konfiguracije iz siga... sve je tu osim što moram nabavit jedan novi SATA2 disk (ili možda raptora ako se bude imalo para) i jedan dvdrw... konfa bi se trebala clockat kad to malo vise proucim (mislim da se iz komponenti da zakljucit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
seasonica 380W ili 430W i to ti je dovoljno...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
btw zaboravio sam napomenit bilo bi poželjno da je napajanje dobavljivo u Splitu ili okolici... e i memorija neće bit balistix ako je to bitno jer je lik prodao drugom |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
ako mora biti dobavljivo u splitu onda imas dvije opcije: 1. Naruci iz Links Rijeka seasonica 2. Odi u ve-mil i kupi 400-450W chiefteca/fortrona nije bitno koja ce mema biti ![]()
![]() |
#8 |
Premium
|
šta kažete za Antec TrueBlue 480W sa tržnice za cca 400kn? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Ako pogledas onaj sticky by Wolv, vidjet ces da je Antec jedno od boljih (ngdje je svrstavao par napajanja po kvaliteti i tisini i Antec su na prvom mjestu)...pitaj njega, bolje ce ti objasniti ![]()
![]() |
#10 |
Premium
|
Znam, pročitao sam to o Antecu na više mjesta i ne sumnjam da je dobro napajanje samo ne znam jel to previše obzirom na preporuke gore "seasonica 380W ili 430W i to ti je dovoljno..." jer znam da će konfiguracija koristit vjerojatno 350W u najgorem slučaju... ma vjerojatno ću uzet to... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Da samo kaj npr TruePower Trio i NeoHE su Seasonicov proizvod a onaj TrueBlue je Topower No i ono je dobro napajanje i sasvim dovoljno (i više od toga) za njegovu konfu
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|