|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Kvark Hi-Fi slušalice
Ima netko iskustva sa Kvark slušalicama? Danas sam bio tamo, imaju nekoliko naglavnih Hi-Fi modela cijene oko 50 kuna, probao sam ih, vrlo su udobne a zvuk mi se čini čisto pristojan za tu cijenu.
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Neznam, kvark nisam nikad probao. Ali ako tebi odgovaraju sluske, i ako ti je zvuk dobar, uzmi ih. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Moja duboka isprika audiofilima širom zemaljske kugle i šire.....priznajem, ne znam koji se naziv upotrebljava za slušalice koje su masivnije, i prekriju cijelo ušeso. Uostalom, Hi-Fi piše i na Kvark-ovoj stranici : http://www.kvark.hr/index.cgi?menu_id=45&group_id=278 Kvark online SRV ajde budi dobar i reci koji je generalni naziv takvih slušalica?
![]() |
#5 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
ja sam poslusao i one od 60kn i one kao studijske od 80 i rekao tipu u ducanu - dajte mi radije one creative za 230kn , jesu skoro 3 puta skuplje ali i toliko bolje a i toliko su mi usi zahvalnije . |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Vidiš, Router, takva me iskustva zanimaju. Inaće , ja sam zabrijo da nema neke velike razlike između tih "Kvark-"ovih i nekih drugih brand name koje stoje 200+ kuna, nego da kod ovih skupljih samo dodatno plačaš ime. I da, što si mislio pod onim da su ti uši zahvalnije?
divovski kompjuteri Zadnje izmijenjeno od: tomasini_. 09.10.2006. u 18:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
ja sam imao takve MSove; slična cijena, također su prekrivale cijele uši. Obrati pažnju na prekrivale jerbo mi se desna raspala nakon tri mjeseca ![]() A u Kvark i Smartbox imam duplo manje povjerenje nego u MS..
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Na pola prevedeno, glavna podjela na hrvatskom bi bila : In ear, otvorene i zatvorene. In ear su oni čepovi koji idu u uhu (šta ćeš, nema hrvatskog naziva) Otvorene (iliti Supra-aural) su ti one koje su se 80-tih i 90-tih uobičajeno prodavale uz walkmane (imaju spužve koje sjedaju na uho) ali i one tipa tih tvojih Kvarkovih s tim da su tako napravljene da ne izoliraju vanjsku buku. Imaju perforiran oklop samih slušalica. Zatvorene (iliti Circumaural) su ,pogađaš, one koje sjedaju oko uha i izoliraju vanjsku buku. Hi-Fi (iliti high fidelity, iliti visoka vjernost) u nazivu ovih Kvaraka nema veze sa stvarnošću. Trgovci lijepe tu etiketu jer lijepo zvuči. Da ne filozofiram...poslušaj nešto skuplje slušalice. Ako tebi čujna razlika nije jednaka razlici u cijeni ne bacaj bezveze pare. Tko smo mi da ti govorimo drugačije. Živio! ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Naravno da sam otvoren za sugestije i mišljenja. Fora je što nemam gdje isprobati skuplje (200kn +-) modele jer ih naravno ni jedan dućan u mom selu nema tu nego moraju naručiti iz ZG. I tu je problem. Želim preporuke slušalica do 200 kuna na osnovi vlastitiog iskustva.
![]() |
#14 |
Guest
|
sennheiser 201 202 i općenito sennheiserov low end ne hvale baš na head fi forumima.... više infa tu http://www6.head-fi.org/forums/forum...p?s=&forumid=2 i srč batnu... evo neš kaj bi ti moglo poslužiti kaj su odgovorili u mojoj temi... If you like big, poweful bass, get the 212. If you like tight, controlled bass, get the 201. The 202 is rubbish to be avoided, IMO. I have had both the HD201's and 202's. (actually returned the 202's for the 201's) I would not recommend any of the budget Sennheiser closed phones. IMO Quote:Originally Posted by Iron_Dreamer The 202 is rubbish to be avoided, IMO. yup. edit: sad primjetio tamo svi nešto imo imo, koi to kvrac? Zadnje izmijenjeno od: trpi. 10.10.2006. u 03:45. |
![]() |
![]() |
#16 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
ovako zvuk je kvalitetniji , nema suma , krcanja , ili nekakvog buuu sto simulira valjda bas kao na onim studijskim , vrlo su kvalitetno napravljne , skoro godinu dana svaki dan ih koristim i jos uvijek su ko nove , nit su rasklimane , nit su se ofucale . i stvarno su glasne na maxu , cak i kad ih spojim na prijenosni mp3 na maxu su jednom glasnije od sony onih malih koje idu uz discmane . |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
![]() |
#19 | |
Guest
|
Citiraj:
ne hvale zvuk 201 al onda kasnije nemoš dobit bolje za te pare... a i eo ti tu http://www.headphonereviews.org/ dolje desno ovo best value for the money. prvi- sennheiser 201.... |
|
![]() |
![]() |
#20 |
Unregistered User
Datum registracije: Jun 2002
|
Ocito da mjeris kvalitetu po glasnoci... Bit ce za tebe dobre i te Kvark slusalice... Danas sam u busu cuo sta lik do mene slusa a imao je neke inear slusalice. Tip nije normalan, za par godina ce se zalit kak je odjednom nagluh. Neka plasticnjava od slusalica a mp3 neki najgori srot... krizao sam se |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#23 |
Guest
Datum registracije: Jul 2006
|
imam AKG K171 najbolje slusalice pregaze sennheiser..mada im je cjena paprena,ali ne kostaju bezveze ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Isproba sam neke jeftine geniusove (headset) za 70ak kn. Velike, zatvorene i za te pare imaju odličan zvuk. Mislim da je "školjka" bila ljubičaste boje
![]() |
#25 | |
Premium
|
Citiraj:
Ovu temu sam pokrenuo sa namjerom da saznam iskustva korisnika Kvark Hi-Fi slušalica. Mene zaista ne zanima što, koliko glasno i na čemu netko sluša u busu dok se ti voziš tim busom. Da si čovjek, rekao bi mu da to nije zdravo, što ja znam i zbog toga sam zapravo pokrenuo ovu temu, da eventualnom kupnjom Kvark-50 kn slušalica ne ugrozim zvučno opstojanje svojih ušesa. Da imam para naravno da bih uzeo nešto skuplje, s tim da pod skuplje mislim na cifre dosta veče od 200 kn. Tih 200 kuna je još jedan razlog pokretanja ove teme, jer nekako sumnjam da brand name proizvođaći mogu ponuditi nešto kvalitetno za te pare.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|