|
![]() |
#1 |
Rakija
Datum registracije: Jun 2006
|
Dizanje Windoza
evo mog problema kada upalim komp i prije nego se pojavi boot screen javi se poruka: Scanning IDE drives... No drive attached to Fasttrack Kontroller.THE BIOS IS NOT INSTALLED. ali bios radi normalno.Sve to mene nebi smetalo da mi se windowsi ne dizu 1 minutu, sto mislim da je previse a gase se nekih 30 sec. To mi se desava otkad imam kompjuter i s novim windowsima i driverima... Evo moje konfiguracije:AMD Athlon 64 3200+,Asus K8V SE DELUX,2*512 MB memorije, HDD segate Barracuda 40 GB MB Cache,Ge Cube Radeon 9600XT. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
da pogledaš u bios-u možeš li isključit taj kontroler |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Još kad bi netko pogledao FAQ na stranici proizvođača... Question: I've got an error message for K8V SE Deluxe - "No drive attached to FastTrak controller, the BIOS is not installed." during boot up. What should I do? Answer: You can find FastTrack controller as "Promise R20378 RAID controller" from the specification. The message reports that there is no hard drive attached on Promise controller. It is just informing you when you have not connect any hard drive on Promise controller. Hence, if you didn't connect hard drive on Promise controller, you can ignore this message.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
U biosu treba isključit ak ti smeta.
__________________ |
![]() |
#7 |
Rakija
Datum registracije: Jun 2006
|
evo napokon sam nasao i iskljucio ali mislim da bi mi se windowsi trebali brze dizati, |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|