|
![]() |
#1 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Computer shopovi u Beču
Also, uskoro idem sa razredom na izlet u Beč i htio bih kupiti tamo nešto hardveraja za uspomenu ![]() Problem je u tome što mi trebaju neki dućani u užem centru Beča, DiTech mi se čini predaleko, Primus Data ne radi subotom koliko sam skužio : baad : a Media Markt je u centru ali nema ono što me zanima... Pa ako netko zna neke trgovine ili ima iskustva sa IT trgovinama u Austriji, tj. Beču molio bih da podijeli iskustva/znanje ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
Cek nije li media markt ona IT trgovina koju svi spominju da idu kada se ide busom za austriju? Pisalo u bugu da tamo ima hardweraja, iako se to po internet stranici ne vidi. Ajd ako je netko bio u media marktu nek napise kako izgleda i mene zanima jer se poprilicno jeftino ode tamo i natrag na jedan dan. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium moderator
|
Yap to je ta U Mediamartku.at imaju nešto diskovlja, prvenstveno eksternih ali nemaju 40 Gb Samsung S-ATA modela koji me zanimaju... Samo im izbor nije nešto pretjerano velik: RAM-i, diskovi, grafe, kućišta modemi, prže i to su manje više sve komponenete koje imaju a i izbor među njima nije nešto...Tako da npr. imaju 512 Mb DDR2 533 MHz memu 184 pin, a ova sa 240 je 1 Gb što mi je previše (i preskupo).
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium moderator
|
Evo bio sam jučer u Beču pa da javim dojmove... MediaMarkt mi nije bio u blizini ali sam naletio na par trgovina u Mariahilfestraße, među kojima ću navesti samo Saturn (drugi nije imao neki izbor...a jedna trgovina postrance Marihilfestr. je bila zatvorena). Imaju veliki izbor različitih uređaja: televizore,audio,konzole,mobitele,telekomunikacije,nešto za kućanstvo & kupaonicu: usisavači,pegle,klime,sušila za kosu itd., računala (komponente, gotove makine) i prodaju DVD-e & CD-e. Mene su najviše zanimale komponente za kompove a od tih imaju RAM-e, diskovlje (interne i eksterne), prže, modeme i grafe. Od toga svega kupio sam Spectek 512 Mb DDR2 ram na 667 MHz za 45 € i imaju 2 godine garancije ![]() Zadovoljan sam za sada. Evo i njihova adresa: www.saturn.at
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium moderator
|
Ima HIS X1800XL za 199 €, po naški nekih 1499 kn ![]() Ali ponuda ovisi i o samoj trgovini,tj. u koji Saturn uđeš. Premda su svi u Beču, nemaju istu ponudu. Neke stvari dođu skuplje nego kod nas,a za neke možeš proći jeftinije tako da to sve ovisi što planiraš kupiti.
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|