|
![]() |
#1 |
Yes yes
Datum registracije: Nov 2003
|
Pomoć: found.000
Dok sam trazio duplice mp3-a kojih imam, naisao sam na folder found.000 koji ima nesto vise od 15gb i unutra su kopije pojedinih stvari sa te particije. E sad me zanima da li ja to mogu pobrisat da si nesto ne sj....., jer sam citao nesto kao da je to folder od chk diska, i da on tu trpa neke svoje stvari. Uglavnom ako neko zna vise o tome, molio bih da podijeli info. ![]()
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
To je točno, folder je napravljen od strane chkdsk programčića i unutra stavlja datoteke koje su imale/imaju neku grešku. Pretpostavljam da ti je ta particija u FAT32 sustavu. Odmah prebacuj u NTFS, al prije toga backup napravi. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Yes yes
Datum registracije: Nov 2003
|
U NTFS-u je, ali sta da radim s tim folderom jel ipak je to 15gb, a neznam da li ga smijem pobrisat, da ne bi slucajno utjecao na one "prave" datoteke... EDIT: I nije mi bas lagano napravit backup od 240gb muzike..
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Možeš bez brige brisat, ali ipak provjeri da li ono što je unutra imaš na nekom drugom mjestu, nikad se ne zna s Windowsima... Skeniraj i disk zbog bad sektora jer je očito u baratanju datotekama došlo do oštećenja nekih pa je zato nastao taj folder.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|