|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2005
|
problem u "control panelu"
Imam problem u "control panelu", hoću otvoriti "system", "Add or Remove Programs" i tako još par stvari, ali ne mogu već mi napiše poruku "Another program is currently using the file" što da radim, u task manageru ili msconfig nisam ništa neobično vidio da mi radi u pozadini, ili se podiže u startupu, spy razni virusi i ostalo nisu nađeni s par antivirusa, cleanera i sličnih alata inače zna se komp tu i tam smrznut s par otvorenih dokumenata (512mb ram 2200+ Athlon) i to zadnjih 2-3 dana opako gnjavi, ne pada mi na pamet što sam mogao pokupit, reinstaliranje bih izbjegao ako je ikako moguće ako netko zna nešto il je imao sličnu situaciju pliz help |
![]() |
![]() |
#2 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
(Ako već nisi) pregledaj komp s HijackThis programom, analizu moreš obaviti tu. Za svaki slučaj probaj počistiti registry s ovim programčekom. Moreš i Ewidom, prošfrljati komp...ako ti se da, možda pomogne |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2005
|
hvala probat ću, ak ne uspije našao sam i na netu kakav je to virus, evo link ak će netko imat slićnih problema http://www.techspot.com/vb/topic58328.html |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|