|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Seasonic i ostali...
javili mi u Linksu da nemaju Seasonic i neznaju kad ce doc. gdje jos u ZG ima kupit doticnih napajanja? i sta bi bio "next best thing" u usporedbi sa Seasonic 430W (S12-430(430HT)) Super Silent |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
antec neoHE 430W to ti je isto ''made by seasonic'' odlicno napajanje... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
darn... ![]() fora je sto kupujem u Linksu. druge opcije nema. Seasonic nazalost nemaju. smrc... aj onda preporucite nest od ovoga: ENERMAX 400W, EL400AWT, Liberty, 12cm fan, ATX2 654,68 kn TAGAN 430W 2Force, Super Silent, TG430-U22, PCI-E, S-ATA, ATX2 v2.0 615,22 kn ili ak ima nest bolje. al et, mora bit iz Linksa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
SNNooPY ja sam kupovao jucer napajanje isto sam bio u Linksu i htio Seasonic , na kraju sam kupio Tagana TG430-U15 (napajanje je predobro) no stvar price je što mi je lik rekao da drugi tjedan dobivaju pošiljku Seasonic-a tako da provjeri opet s njima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
"Za Seasonic napajanje trenutno nemamo relevantnu informaciju. Ako ce dobavljac imati raspoloziv trazeni model imat cemo ga kroz 15-tak dana." a ja komp moram danas narucit. ![]() uzet cu Tagana. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Ma strpi se jos malo, vjerujem da ce ih uskoro dobiti...steta je ne kupiti Seasonica ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
A uzmi onda Tagance.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
ljudi znam, al stvar je u tome da ja danas-sutra moram to narucit. nemogu vise cekat. a trebam komponente koje Links ima na lageru. i mora bit u Linksu jer sve komponente moraju pod isti racun. ![]() stvarno sam popizdio danas od silnog trazenja, moljakanja i svega. ![]() dakle, jel u redu taj Tagan TG430-U15? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Ja sam uzeo toga tagana, stavio samga juvcer i za sad dojmova nemam osim da je tih i da su mi njegovi kablovi mrak... Ono što ti ne treba jednostavno ne uštekaš i mir.... http://www.tagan.com/pages/products/...tg430_u15.html |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|