|
![]() |
#1 |
Re-Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
Hrvatska tipkovnica (windows 2000 Server)
Pozdrav, Imam jedan "problem", prilikom instalacije Windows-a 2000 Server SP4 nemam izbor za hrvatsku tipkovnicu? Pitanje glasi, kako se moze dodat jezik i da li se uopce moze!?! Puno hvala! Zadnje izmijenjeno od: Tomo. 30.09.2006. u 19:33. |
![]() |
![]() |
#2 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
može se. tijekom instalacije. ono kad samo klikneš next, a zapravo bi trebalo pročitati što pita. uglavnom, sve te fino pita i sve ti objasni, ali ima jedna caka. treba pročitati to što pita i kaže pa napraviti što želiš (to nije uvijek next). uglavnom, prvo treba odabrati instalaciju centrale european language-a ( ili keyboard layouta... ne sjećam se više...), kliknuti aply i onda možeš podesiti defaultni layout i secondary layout. uglavnom, instalacija win2k NIJE next-next-next->livada. (iako je vrlo blizu toga)
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Kao sto ti je nas druskan Horza objasnio, trebas dodati CE (Central European) podrsku pri izboru layouta, te ces tek tada dobiti hrvatsku tipkovnicu. To mozes napraviti i naknadno, nakon instalacije...
![]() |
#4 |
Re-Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
aha... skuzio sam... Mislim da pri instalaciji nisam to uocio... ali sve je proslo fine... Puno hvala na pomoci, moze lock... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|