|
![]() |
#1 |
Guest
|
x1950/7950gx2
koja je bolja i zbog cega?? |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
X1950XTX,kartica kojoj ne mogu naci niti jednu losu stranu osim one tradicionalne - cijena (koja opet nije pretjerana),hladnjak je tisi od prethodne generacije i cip hladniji... 7950gx je skupa,vruca i snazna kartica,ali ne podrzava HDR+AA po meni ATI je pametnija kupnja u gornjem domu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Ako se mene pita,bas naprotiv,ruzna je do bola i ne daje nimalo slobode vmodderima,nemoguce je promjenit hladjenje koje je katastrofalno,performanse jesu nesto vece od X1950XTX ali igre ne vrti nimalo bolje,bas naprotiv,igre idu jednako a na X1950XTX zbog HDR+AA i ljepse,dakle kartica sama po sebi jest jaca ali neiskoristivo,igre ne mogu izgledati ljepse nego na doticnoj ATI kartici. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
gdje osim u borgu i infoplusi ima x1950 za uzet?? |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
priznali mi garanciju,koju sam nekako iskemijo i dobio x1950xtx ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Ja sam svakako za ATi.Glupo je po meni što ljudi uspoređivaju GX2 i x1950XTX jer GX2 ima dvije ploče koje su skupa povezane (2xGPU,2xRAM), zašto se npr. ne uspoređiva Crosfire sa GX2 pa ćemo vidit onda ko je bolji što se tiče kvalitete ATi je puno bolji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
ali i duplo skuplji ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
http://www.xtremesystems.org/forums/...d.php?t=112372 treba custom bridge napraviti, tak da to bude preskupo moj glas za ati |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|