|
![]() |
#1 |
Guest
|
koja tv kartica
ovako, kolko sam ja skužio meni treba digitalna(nek mi još jednom neko pojasni razlike između digitalne i analogne pliz).... do 500-600kn.... digitalna mi pruža veću kvalitetu slike, veću kvalitetu snimanja programa, ali nemogu spojit niš na nju i ograničen sam na hrt 1 2 rtl i nova.... jel tak? imam prozor kaj gleda prema sljemenu a ak treba nabavit ću i vanjsku antenu, onu riblja kost il kak već ak ne dobim sa karticom neku sobnu(il ak bude sranje slika s tom dobivenom antenom) inače meni treba samo tv sa gorenavedena 4 programa - ne bih niš spajao na karticu neg samo gledao tv(sa što je moguće kvalitetnijom slikom) i tu i tamo možda snimio neki muvi... ak mi to omogućava digitalna onda mi baš to treba i preporučite mi neku digitalnu(obavezno pci i sa daljinskim), i ako neko ima bug od svibnja ove godine neka mi kaže pliz koja je digitalna dobila bug izbor i kolko košta(ak se sjećam bila je oko 550kn) i di ima kupit.... |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imaš i tzv. hibridne kartice koje primaju i analogni i digitalni signal pa sam izabereš hoćeš li gledati digitalno ili analogno, a s njom možeš primati i programe koji ne idu digitalno. Digitalni signal je ograničen na ove programe koje si naveo, a ponegdje ima i nekih lokalnih tv-a na digitalnom signalu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
te hibridne kartice i nisu bas nesto....uglavnom, gledaj leadteka i terratec |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
ovako....sutra idem po karticu. nego jedan problem. kaj će mi kartica kad nemam antene tj imam, riblje kosti, ali... kabel nije dovoljno dugačak a i da je nebi poslužio jer mu na kraju nema konektora, onak rascvjeto se.... i sad kaj raditi, kaj kupiti, kolko još $$? baš sam sad gledao antenu i drugi dio kabl kaj je u anteni nemogu izvuć, mislio sam da samo izvučem taj kabel odem u dućan i kažem dajte mi malo duži kabel od ovog(pokažem taj rascvjetani) i kupim dođem doma piknem u antenu i karticu i voila, al sad kad otkrih da nemogu izvuć iz antene niš od toga.... što sad? |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
Jaoo covjece, pa nisi valjda toliko nesposoban...Kupis konektor za taj "rascvjetani" kabel, je li (max 10kn) i stavis ga na taj "rascvjetani" kraj. Onda ako ti fali jos kabela kupis obicni produzni kabel za antenu kakav i sad imas i to je to (5kn/m max)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
ok kupio ja kabel al ne karticu nema još, za koi dan će valjda bit. nego dva pitanja.... prvo, dali je kod ribe bitno da je točno u cm usmjerena prema sljemenu, ko onaj tanjur od satelitske prema satelitu, kad smo to namještali stari bio gore mrdao antenu ja bio dolje dero se dobro/loše(slika) i tak pol sata gnjavaže.... i drugo dali postoji možda neki kvalitetniji kabel ono ko optički za zvučnike il kaj ja znam, ja kupio 7m obični antenski kabel sa muškim i ženskim konektorom, 25kn... |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
da ti samo kažem u vezi prijema..eto ja sam do sada bio na analognoj tv kartici (normalna tv kartica) i uzeo sam prije 2 dana digitalnu (doduse usb, al ista ti je pasta) dvb t..za analognu sam koristio sobnu antenu sa pojačalom i nije mi bio baš neki prijem (dubrovnik)..kad sam uspio spojiti novu digitalnu i na nju stavio antenicu koja dolazi sa njom - paf - iz prve (nisam ni pomako antenu ) slika ko na pjatu,sve kristalno i blistavo..uglavnom, mislim da će ti bit dovoljna i antenica (ako je dobiješ) sa karticom koju uzmeš, ako ne, tek onda se za***avaj sa vanjskom..sretno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
na kakvu karticu se može spojiti kabelska tv? |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
Analognu |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
hm hm šteta ne iskoristiti ovih kolko 40ak programa kaj imam u boravku.... no dobro Zadnje izmijenjeno od: trpi. 04.10.2006. u 12:27. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|