|
![]() |
#1 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
FoXman case modding
Evo bacio sam se i ja malo u modanje kucista. Naime imam OVO kuciste ali ne tih boja vec srednje sa OVE slike i postalo mi je pomalo dosadno.... I odlucio sam se malo pozabaviti njime... napravio sam sljedece: Za početak sam na bočnoj stranici odlučio izbušiti rupu za 12cm vent koji će puhati po grafi i chipsetu pa je to izgledalo ovako nakon rezanja (nažalost nemam slike prije rezanja): Stock izrezano i pofarbano: ![]() ![]() Pribor: ![]() Ljepljenje mrežice: ![]() Stavljanje venta: ![]() I grilla s druge strane: ![]() Eto to je jedna stranica. Prije je bila boje kao što joj je unutarnja boja koju nisam farbao jer nisam imao baš previše spreja a nije jeftin.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
localhost
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
localhost
|
Ovo je samo proba sa plavom neonkom od frenda: ![]() No kako ova stranica ide s druge strane i nemam mjesta za neonku jedina mogucnost mi je neonska nit koja ne svijetli bas najbolje (kao betlehem) ali svijetli fino.... Za sad je zaljepljena sa malim trakicama izolirke dok ne nađem doma super ljepilo. ![]() Dalje nažalost nemam slika kako izgleda u mraku jer nažalost nemam doma fotic da poslikam... No budem prvom prilikom napravio update.. Dalje na redu je bilo slaganje kablova u kucistu: ![]() ![]() ![]() Eto toliko za sad.... Kad nabavim dobar fotic (pola ovog je slikano mojim mobom K608i koji je lagano smece pa...) sljedi update slika u mraku.... I da što se kablova tice znam da cete rec da može i bolje ali u ovom kucistu ja stvarno nisam našao nacina.... ![]() ![]() I za kraj ali ne nevažno: VELIKA HVALA DarkiX-u koji je bio taj koji je imao volje moju ideju sa papira prenjeti na lim i za***avao se sa dremel režući ga... p.s. Sorry na 4 posta ali nije mi dao sve slike staviti u 1 a sve sam lijepo dokumentirao pa mi je bilo žao ne prikazati ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Dosta dobro izrezano, sada nemožeš izgubit komp na lan-party-u jer ti piše ime na njemu ![]() @bego2: nice avatar ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Jako lijepo Foxmane, od mene ćeš dobiti 4/5 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
localhost
|
Poturpijani su rubovi.... Linije nisu ravne namjerno jer lisica ima dlaku ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
trud 1 (pošto ti je frend to i nacrtao na limu a bogme i izrezao dremelom - frendu 5 za trud) rad 4 kablovi - definitivno može i bolje definitivno bi trebalo još malo pobrusit dremelom. onaj rep ti je nekako čoškast.
![]() |
|
|