|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Nova konfa?
namjeravam kupit novu konfu pa me zanima vase misljenje! dakle namjeravam kupit: -P5B -INTEL Core 2 Duo Procesor E6300 1,86 GHz -Seagate 160 GB -Chieftec power supply 450W, ATX 2.0 2x12V Point Of Viev GF 7600GT 256MB DDR3 -Kingmax 512MB 533(nju već imam,a kasnije ću mijenjat) I jos nesto kad ovo kupim da na koliko ovo da oc? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
solidna konfa...netreba nista mijenjati... o OCanju ce ti reci ovi koji vise ocaju intele ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
onda niko nista vise! nikakve zamjerke za konfu ili nesto takvo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
izgleda ok...koliko se oc-a? e, pa to ovisi o svako pojedinacnom procesoru, njegovom hladenju, ploci, memoriji i tebi...koliko si upucen u oc i koliko strpljenja imas... Ovako od oka trebalo bi ici do maksimuma memorije dakle negdje do 2800-2900 MHz...inace ta ploca je odlican oc-er i neki su nagurali na njoj E6300 na 3150MHz... Baci oko na temu SuperPI na podforumu oc... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Da pogledao sam ali posto ja nikad nisam oc-iro i zasad nenamjeravam kupovat neki drugi hladnjak mislim dignuti na 2.00 ili mozda malo vise a kasnije će mo viditi.kolka bi bila razlika u mogućnostima oc da umjesto p5b uzmem p5b delux? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Dok ne dizes napon na cpu, box hladnjak ti je dosta... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Ej E.T. imas mozda msn ili sam icq pa ako imas da mi das adresu na msn-u da te nekad mogu pitat nesto u vezi s kompom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|