|
![]() |
#1 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Ne svira MIDI format
Imam problem da mi ne zele svirati MIDI melodije niti ista vezano uz to, probao sam neki program Karaoke i tamo vidio da ne radi, a potom i u Winampu (pjesma svira al nema zvuka) neke melodije koje takodjer ne rade. Sve je pojacano u Volume Controlu i provjerio sam 10 puta sve al jednostavno ne zeli svirat. Drivere jos nisam probao promjenit jer ostalo sve radi, a radilo je i prije, nego u zadnje vrijeme odjenom ne radi. Jel imo neko slican problem i u cemu je kvaka? Hvala!
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Probaj u Control Panelu pod Sound and Audio Devices promjenit uređaj koji se koristi za MIDI...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 | ||||||||||
Moderator
|
Pa tamo mi i stoji odabrano "Microsoft GS Wavetable SW Synth" i nema nista osim toga ponudjeno ali i dalje ne svira...
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Srky, da nisi možda isključio MIDI podršku u nLiteu? Znam da si imao custom Windowse...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||||||||
Moderator
|
Nije stavljena nigdje kvacica na na MUTE osim na mikrofon koji nema veze s ovime. @Domy Da imam nLite-ane Windowse ali prije mi je radilo s njima a sad odjednom ne radi, znaci nije maknuta podrska za MIDI.
![]() |
![]() |
#9 |
PizzoZder
|
Neznam tocno, ali mislim da se meni to jednom desilo kad sam prckao po pluginovima od winampa, neku "midi" glazbu sam spremao liku za sviranje na svadbama pa sam sprckao nes. Kako sam rjesio neznam ni sad, ali imalo je veze sa doticnim plugin-ima.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
problem je u winampu onda...sijecam se da je winamp imao dosta naprednih opcija vezano za MIDI. samo ja ga vise ne koristim pa nemogu tocno reci sto je problem... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | ||||||||||
Moderator
|
![]() |
![]() |
#13 | ||||||||||
Moderator
|
Ne cuje se, isto ko i svuda pjesma ide al nema zvuka...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|