|
![]() |
#1 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
Tražim zamjenu?
Prisiljen sam prodati ovu svoju 7600GT jer su mi upali neki novce pa imam za oko 2500kn potrošit na neku poštenu novu grafu. Pošto nisam dugo pratio neko tržište tih grafa pa ne znam koja bi mi se najviše isplatila u tome rangu? Šta se tiče dućana di kupujem,pa Links mi je favorite store ali može i neko drugo mjesto. u biti,da ne bi ljude bunio oko toga zašt mi treba grafa-igre,igre i programi. : nuts : p.s.stavio pod Nvidia podforum jer ipak su mi Nvidia nekak draže zbog manjih temperatura.Ako neko ima za ATI predložit onda nek mi pošalje PM(da ne kršimo pravila). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
7900gt BEZ razmisljanja ikakvog ![]() ![]() stoga uzimaj i igraj se ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Kalixius, Ne trosi novcice bez veze sa ovom mozes igrat sve bez greske, a potrosi novcice kad dodje dx10. jel onda ne bus ni sa 7900 a ni sa 7600 igral bez greske. Eto mali savjet koji tesko da ce usvojen bit ![]()
__________________ |
![]() |
#6 |
...carpe diem...
|
to sam si i mislil... vidim po recenzijama da su grafe jako dobre(i X1900XT i 7900GT)...možda me više vuče ova Nvidia zbog "hladnoće"... jako mi se dobar izbor čini ona Asus Xtreme 7900GT,kaj mislite? iako sam malo čitao i onu usporedbu između 7900GS i X1900GT i bome su obadvije grafe jako dobre.možda nešt tak isto ubodem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ne znam kog kur*a filozofiraš. ![]() Preferiraš Nvidiu-imaš 2500 krznaša za potrošiti??? http://www.links.hr/index.php?option...kl=051.803.225 To ti je to.
![]() |
#8 | |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
a KO CE kolegi DAT 33,33 KN ? ![]() Do duse tolko bi više prije mjesec dana dobil da je prodal hard kak se zapoveda, a sad bu 3 mjeseca kasnije 50 kn manje dobil ![]() Il da slupimo svak da mu kunu uplati na tekući ![]() Citiraj:
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
...carpe diem...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Probao ju je kad je slagao jednu konfu "pure" ATI-jevac i veli da je grafa ok. Dobar cooler, brža od X1900XT 512 koja dođe otpriliko isto love. Ili kupi X1900GT za 1650 krznaša a ostatak uloži u nekaj drugo. ![]() Možda dobro napajanje-nove grafe traže i do 30-ak A na 12v grani...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
...carpe diem...
|
napajanje mi je i više neg dobro - Seasonic 430w. i ne mislim ga mijenjat jer je pre***.... pitam te za hladnjak na grafi iz razlog ove Gainward Bliss 7950GT koja ima ko neku mrežicu prek cijele grafe pa ne kužim sistem montiranja VF-900 na nju. for the end-ima još ko prijedlog ili review-a za nabacit?da pomognemo također i budućim kupcima. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
...carpe diem...
|
evo,riješio se nedoumica i najvjerovatnije će biti X1900XT ili neka 7900GT... imam samo još jedno pitanje-Dali ostaviti 7600GT i uzeti 2x1024mb Kingmax 667mhz ili uzeti X1900XT ali ostati na 2x512mb??? HVALA! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
ja bi prvu opciju, 2gige je super dok 7600gt gura sve bez beda... i jeftinije je 2gige od 1900xt, kaj ne(ne pratim baš cijene ramova)? |
![]() |
![]() |
#15 |
...carpe diem...
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas