|
![]() |
#1 |
Ev1LMa5ter
Datum registracije: May 2006
|
ASROCK939 Dual-VSTA vs. SAPPHIRE, s. 939, Pure Innovation, ATI RADEON XPRESS 200
Znaci drugi tjedan bih trebao ici u kupnju po novu maticnu... E sad kao opciju broj jedan do sada sam imao ovaj ASROCK Dual-VSTA ali posto cu maticnu morati uzeti u HGšrotu vidim da i u ponudi imaju ovu sapphire maticnu... E sada posto se nisam puno zamarao sa ATi-jevim chipsetima zanima me vase misljenje o njoj, znaci kakava je chipset u odnosu na nForce4 i Uli.... Meni se osobno ova sapphire maticna cini jako dobar izbor posto vec dulje vrijeme zajedno sa ATI-jem suraduje, tako da su valjda napravili dobar posao.... Na maticnu za sada ide AMD64 3000+ Winchester a kasnije ce gore sjesti 3700+ San Diego sto znaci da mi je overclock i stabilnos jedna od vaznijih stvari... E da i graficka ce biti 6600GT...
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
odi ti na asrock |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ev1LMa5ter
Datum registracije: May 2006
|
Vidim na TechPowerUp je dobila ocjenu 9.2... Kao minuse su naveli: - velika cjena -- vise nije - samo jedan pci-e x16 utor -- toliko mi je dovoljno - utori za memoriju nisu oznaceni razlicitim bojama - nije bas neki minus, jednom zapamtis i poslje znas, a i memoriju ne stavljam novu svako malo tako da... - malo opreme -- nije mi bas presudno - problemi sa produkcijskim BIOSOM -- nadam se da je to rijeseno.... znaci gotovo da i nema prigovora na nju, osim manjih perfrmansi s-ata kontrolera i usb-a.... Jos me zanima dali ta maticna za 470kn u HG spotu je PI-A9RX480
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|