|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Codegen brize
http://www.codegenworld.com/03_produ..._id_search=213 eto zanimalo bi me koliko je dobro i sto biste mi preporucili do 400, maksimalno 450 kuna za kuciste i mala nadopuna da ne otvaram novi topic kakvo se pokazalo chieftechovo napajanje od 400w a kakvo se pokazalo fortronovo iste snage. evo linkovi http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra...51679705941938 http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra...51679705941938 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Coolermaster Centurion 5. A s ovim Codegenom dolazi i Codegenovo napajanje, koje je OK za neke nezahtjevne strojeve, ali ako mislis nesto jace spajati na njega, ja bi onda radije iso na Chieftec napajanje. Centurion dolazi bez napajanja ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
pa stavio bi jedno od ova dva napajanja koja sam napisao gore hvala na preporuku za centurion ali ja bi da mi das misljenje o ovom kucistu gore |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
koji centurio u linksu ih ima 5. koje je za preporuku |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imam vrlo slično kućište pa mogu reći da iako Codegen nije poznat po kvalitetnim napajanjima, moje se drži sasvim ok. Ako uzmeš da imam 3 harda, 2 prže, Optija i X1800XL, može se reći da je vrlo dobro. Moram te upozoriti da su ventovi na kućištu dosta glasni i da dolazim u iskušenje da si stavim druge, tiše od njih.
![]() |
#6 |
Premium
|
samo da nadodam ponovno. mislim iz kucista izvadit napajanje i stavit ono chiefteca koji sam napisao gore. onog od 400 w tako da mi samo treba referenca za kuciste kao takvo |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kućište ima mali milijun rupa tako da se dobro hladi. Ima 2 plava LED ventača od kojih ti jedan (prednji) hladi hardove, a drugi (na vrhu kućišta) izbacuje topli zrak van i to prema gore. Kartice se u PCI i PCI-X ne pričvršćuju šarafima već imaju nekakve klizače. Zbog gornjeg ventača, malo je nezgodno stavljati i skidati gornju optiku. S njim dobiješ hrpu raznih šarafa. Ja zadovoljan (osim glasnoćom, ventača).
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Prevelika cijena za ovakvo kuciste. Preporucam ti nesto iz serije Chifteca/Coolermastera u tom cjenovnom rangu. Zaobidji Codegena, SP, Mode Com i slicne monade od kucista. No, ako se tebi svidja izgledom, zasto ne.
![]() |
#9 |
Premium
|
izgled nije presudan vazno mi je da dobro hladi. inace nebi htio ici vise od 400 kn za kutiju |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Preporučam Cooler Master Centurion 5 ili 534 jer vrijedi tu lovu, a od napajanja nekog Chiefteca ili Seasonica od 380 W.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
prije dva tjedan i ja sam se dvojio oko kucista pa si pogledaj topic ovaj topic http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=46960 Imao sam prije codegene i nisam bas zadaovoljan sa njime.
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|