|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Problem - Generic Host Proces
Pozdrav svima na forumu! Ovako imam jedan porblemičić u vezi windows-a . . . Naime dok surfam netom, igram igre, slušam mjuzu, bilo što odjednom mi iskoči ova poruka http://img144.imageshack.us/img144/4536/errorko2.jpg Kontaktirao sam Tbred-a, probao sam fixati za 4-5 različiti registry toolova.... ali ne ide (Registry mechanic, Tune Up ulities 2006, Smart PC, Registry booster) Jel postoji neki manje "bolan" način da se riješim ovog sranja, osim ponovne instalacije windowsa . . .: pirate : |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Jesi probao sa Eusing Registry cleanerom? Ne znam...probaj eventualno pročešaljat sa antivirusnim programom i spybotom, ali sumnjam da će ti to riješiti taj problem. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Uredu je rijesio sam problem! Moze lock! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne može lock, bilo bi lijepo kad bi rješenje problema podijelio i s ostalim forumašima. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
tak je to kad je čovik sebičan, bitno je da je on riješio problem a ostalitko vas hebe...hmmmm |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|