|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
logitech z550 i audigy4 ili x-fi xtreme music
razlika u cijeni nije mala, pa vas molim ako je netko upućen ili je čuo uživo ovu kombinaciju, da li vrijedi x-fi duplo više para. naglasak na filmove, pa mp3, pa games |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..imao x-fi,sad imam audigy 4....odgovor: x-fi ne vrijedi toliko para koliko dodje,uzmi audigy 4 i bit ces zadovoljan,ja razliku u zvuku nisam primjetio u toj mjeri da opravdava toliku razliku u cijeni...kratko i jasno audigy 4 ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Guest
|
ma uzmi a4,dobra...ali opet xfi je dosta bolja...a2/a4 su prastare zvucne..cca 8god star cip koji se nije mjenjao... |
![]() |
![]() |
#5 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#6 |
Guest
|
sta gdje sam to izvuakao..pa citaj malo po netu....creativov zvucni cip se nije mjenjao od one prve livice prije 6god,sve su ovo bile neki sitne nadogradnje...ali xfi je potpuno novi cip....zapravo imas u vidiju onom broju gdje su testrali xfi...sve pise tamo.... |
![]() |
![]() |
#7 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
moje misljenje je da creative samo maze oci ljudima... 24-bitni zvuk u odnosu na 16-bitni, nek mi netko kaze razliku :P evo bas uspoređujem najnoviju najbolju X-FI karticu sa svojom Live 5.1 Platinum i mogu reci da vanjski panel ima identičan raspored, samo je malo ušminkan. uz to, nijedni zvučnici za comp nisu toliko kvalitetni da mogu tako dobar zvuk reproducirati, a ako se jos tome doda kvaliteta mp3-ca koje se slusaju s compa... mozda za igre i DVD-ove nesto znaci... jedini trik koji je creative napravio je sto je obustavio izradu novih drivera za starije kartice, pa za vistu se mogu samo nadati da ce netko napraviti custom drivere kao za XP. evo i slikice za usporedbu: http://alive.singnet.com.sg/features...s-contents.jpg http://inform.p-stone.ru/libr/acusti...Group-Shot.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Bome ja sam s X-FI osjetio itekakvu razliku u kvaliteti zvuka na Z-5500,doduse,prije nje sam imao Audigy 2 ZS...one opcije koje ima su cudo radile,ne sjecam se vise...mislim neki cristalizer,kad ga stavim na max stvarno se osjeti puno bolji zvuk kada zvucnici grme,al i kad je tiho naravno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Tko priča da se ne osjeti? Al se ne isplati sa obzirom kolika je cijena a2 ili a4..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|