Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > AMD Radeon
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 25.05.2003., 14:55   #1
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Kaj je ovo...???

Pa dobro-kaj je ovo...nema me par dana...vratim se i kaj vidim???

Padaju teške riječi,bana se,nekakvi čobani bili u igri,a ja pojma nemam...

Popizdili svi skroz-naskroz...stari židov Pinsla piknuo 9700,svađa Omega/Catalyst,izašli novi driveri za NForce,nitko se od nesretnih korisnika ne žali/javno/osim Mrkog ...

Još da samo Gregu u sigu osvane 120GB hard,onda ću znat da je sve otišlo u 3PM...

A bilo mi je tak dobro...otišao u divljinu...kupio karnić benze...hrpicu Budweisera/ori-điđi,ne onaj USA...bljak/kosio travu...pijuckao...kosio travu...

Tu i tamo sišao sa brda u civilizaciju...

Čak je i moj kolega moderator postao aktivniji na forumu...valjda su ga namlatili u UT-u ko" konja pa je izgubio volju

Uh...baš je lijepo vratit se doma...skinut se u ćega,otvorit hladnu pivicu....pijuckati-sluša se Bryan Ferry/baš mi se hoće/ i uživati....

Mislim...nema veze ni sa softom ni sa hardom...ali..koga briga
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 25.05.2003., 22:15   #2
pinsla
Caught Somewhere In Time

pinsla's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Re: Kaj je ovo...???

Citiraj:
Originally posted by Jelc
Pa dobro-kaj je ovo...nema me par dana...vratim se i kaj vidim???

Padaju teške riječi,bana se,nekakvi čobani bili u igri,a ja pojma nemam...

Popizdili svi skroz-naskroz...stari židov Pinsla piknuo 9700,svađa Omega/Catalyst,izašli novi driveri za NForce,nitko se od nesretnih korisnika ne žali/javno/osim Mrkog ...

Još da samo Gregu u sigu osvane 120GB hard,onda ću znat da je sve otišlo u 3PM...

A bilo mi je tak dobro...otišao u divljinu...kupio karnić benze...hrpicu Budweisera/ori-điđi,ne onaj USA...bljak/kosio travu...pijuckao...kosio travu...

Tu i tamo sišao sa brda u civilizaciju...

Čak je i moj kolega moderator postao aktivniji na forumu...valjda su ga namlatili u UT-u ko" konja pa je izgubio volju

Uh...baš je lijepo vratit se doma...skinut se u ćega,otvorit hladnu pivicu....pijuckati-sluša se Bryan Ferry/baš mi se hoće/ i uživati....

Mislim...nema veze ni sa softom ni sa hardom...ali..koga briga
E fakat si me dobro nasmijao!!
E kaj se tiče BD-a tu si u pravu!! Puno je aktivniji a bogami i prijeti stalno žutim pa i crvenim kartonima kad neko pretjera!!
A čuj nije da ja nisam zaslužio pokoji karton zadnje vreme ali kaj ćeš!!!
Fakat bih i ja moral malo negde daleko u divljinu!!
pinsla je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Staro 25.05.2003., 22:20   #3
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Ja sam njih 1000, gore mi je nego u UTu. Ti kao da si zbrisao na pusti otok bez telefonske utičnice (takvih više nema ni na Jadranu, znači bio si stvarno daleko). Dijelim žute i crvene na sve strane, trenutno mislim da zatvorim Doom ]I[ jer je od Dooma prerastao o raspravu o legalizaciji softwera i tu i tamo se šamara ali još donekle pristojno ali ...

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote
Staro 25.05.2003., 22:25   #4
pinsla
Caught Somewhere In Time

pinsla's Avatar

E da fakat bi onaj thread Doom trebalo zatvorit!!
Mislim kakav je to način?? BD otvori thread o novom hitu u žanru koljačina a oni počnu priču o legalizaciji koječega pa na kraju ipadne pravi kupus
E to ti je tak kad se u thread umješa svrtan!!!
Ali kaj je da je kolko vidim ATI forum je jedan od najaktivnijih kaj je za svaku pohvalu, još samo da se malo priča i o atijevim karticama bilo bi super
Staro 25.05.2003., 22:50   #5
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Da,fakat-kaj je bilo???
Čujem da je bilo banova-tko je bio zločest???
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 25.05.2003., 23:49   #6
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Originally posted by pinsla
E to ti je tak kad se u thread umješa svrtan!!!
da da ja sam uvijek kriv za sve...

molim bez komentara na ovo kako nebih otisli u offtopic mojom krivnjom naravno...
msvrtan je offline   Reply With Quote
Staro 26.05.2003., 09:31   #7
CyberLord
Premium

CyberLord's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Doom 3 je napokon zatvoren - bilo je i vrijeme
Staro 26.05.2003., 09:31   #8
CyberLord
Premium

CyberLord's Avatar

Što svi napadate msvrtana - on je samo iznio svoje mišljenje koje je uzrokovalo totalnim kaosom u Doom 3
Staro 26.05.2003., 11:36   #9
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

uopce nije trebalo zatvarati thread.....
da, rasprava je osla u drugom smjeru - PA STA????
to se stalno desava i to je zdravo, da rasprave neotidju u krivom smjeru na forumu bi bilo tri posta, mozda malo vise na "ostalo"
greg SE je offline   Reply With Quote
Staro 26.05.2003., 13:34   #10
Stipe
Head Of The Radio

Stipe's Avatar

Datum registracije: May 2003
Joj što su zatvorili Doom3 baš šteta

P.S Svrtane stavi za Avatar svoju guzu pa da se svi možemo lijepo uvući
Stipe je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 26.05.2003., 22:22   #11
pinsla
Caught Somewhere In Time

pinsla's Avatar

Citiraj:
Originally posted by msvrtan
da da ja sam uvijek kriv za sve...

molim bez komentara na ovo kako nebih otisli u offtopic mojom krivnjom naravno...
Ma nisi kriv kaj ti je! Ja uvijek kažem da mi nema svrtana na forumu s kim bi se prepiral
Bilo bi dosadno!
Staro 27.05.2003., 01:38   #12
>>>KUKY<<<
Premium
Moj komp

>>>KUKY<<<'s Avatar

Citiraj:
Ja uvijek kažem da mi nema svrtana na forumu s kim bi se prepiral

Staro 27.05.2003., 01:40   #13
msvrtan
..

Citiraj:
Ma nisi kriv kaj ti je! Ja uvijek kažem da mi nema svrtana na forumu s kim bi se prepiral
Bilo bi dosadno!
1) mislim da je razlika izmedju prepiranja i diskusije

2) malo mi smeta sto je zmajcek zatvorio jedinu raspravu na forumu koja nije nvidia vs ati..

3) prelazim na vodoo,s3,matrox kaj god sam da vise ne ulazim u forume o ati-u i nvidiji..majku mu ljudi vi ste najgora reklama oboma...ako zelis mir na forumu nemoj imati intel,amd,nvidia ili ati...inace ces citati beskrajne rasprave nadajuci se da ces uletiti u nes pametno

4) nastavka na 2) .. bolje bi bilo da se mirno raspravljaju stajalista o legalnosti sw-a i sl...bez vrijedanja i sl... ja nemam nis protiv nikoga i ne smetaju me tudja stajalista..smeta me tudje vrijedanje i ne citanje sto je neko drugi napisao...

5) placam pivu onome ko smisli neku dobru raspravu..jer forum se sveo na svadju o atiju i meni moj komp ne radi te ja prodajem maglu,ram,proc i sl...
Staro 27.05.2003., 12:59   #14
pinsla
Caught Somewhere In Time

pinsla's Avatar

Citiraj:
1) mislim da je razlika izmedju prepiranja i diskusije

2) malo mi smeta sto je zmajcek zatvorio jedinu raspravu na forumu koja nije nvidia vs ati..

3) prelazim na vodoo,s3,matrox kaj god sam da vise ne ulazim u forume o ati-u i nvidiji..majku mu ljudi vi ste najgora reklama oboma...ako zelis mir na forumu nemoj imati intel,amd,nvidia ili ati...inace ces citati beskrajne rasprave nadajuci se da ces uletiti u nes pametno

4) nastavka na 2) .. bolje bi bilo da se mirno raspravljaju stajalista o legalnosti sw-a i sl...bez vrijedanja i sl... ja nemam nis protiv nikoga i ne smetaju me tudja stajalista..smeta me tudje vrijedanje i ne citanje sto je neko drugi napisao...

5) placam pivu onome ko smisli neku dobru raspravu..jer forum se sveo na svadju o atiju i meni moj komp ne radi te ja prodajem maglu,ram,proc i sl...
Ma naravno da je razlika izmedju prepiranja i diskusije ali da svi imaju jednako mišljenje ne bi trebalo ni foruma. Kaj se tiče zatvaranja threada bez veze je da se tamo vodi rasprava o nečemu kaj nije tema. Otvori novi thread na software pa se može raspravljat o legalizaciji do mile volje.
Ne slažem se u vezi najgore reklame jer sve kaj sam govorio pokušavam argumentirat ali da će bit svađe i podbadanja to je normalno ipak je to forum!!
Staro 27.05.2003., 13:44   #15
msvrtan
..

Citiraj:
Ne slažem se u vezi najgore reklame jer sve kaj sam govorio pokušavam argumentirat ali da će bit svađe i podbadanja to je normalno ipak je to forum!!
stari moj ovo nije islo direktno tebe nego opcenito...

ali pogledaj maj pojnt of vju..imam ati r8500..i zanima me jel ima kaj novog vezanog za tu graficku..pa pratim ati forum...i jedino kaj vidim su naklapanja koja je kartica bolja...i jos k tome su rasprave o karticama koje niko nema...ajmo raspravljati jel bolji sgi ili sun ... moze i ibm genom maschine vs neko drugi...i onda 5 mjeseci rasprave o necemu o cemu ljudi uglavnom citaju...svaka cast iskustvu ali ga se bas ne vidi iz sigova (NE GOVORIM O TEBI...taj dio smo vec probavili da neces imati sig i to je to...)

sori stari moj ali logicnije mi je da se raspravjla o grafikanerima koje si ljudi mogu priustiti...to je ko da pricamo o tome jel bolji lotus ilii ferrari a immao jedva za punto..znaci rasprava bi trebala ici da li je bolje punto ili clio...npr afkors...meni ne smeta jedna dve rasprave o ferrariju ali 5 mjeseci je tu mach....
Staro 27.05.2003., 23:58   #16
pinsla
Caught Somewhere In Time

pinsla's Avatar

Citiraj:
stari moj ovo nije islo direktno tebe nego opcenito...

ali pogledaj maj pojnt of vju..imam ati r8500..i zanima me jel ima kaj novog vezanog za tu graficku..pa pratim ati forum...i jedino kaj vidim su naklapanja koja je kartica bolja...i jos k tome su rasprave o karticama koje niko nema...ajmo raspravljati jel bolji sgi ili sun ... moze i ibm genom maschine vs neko drugi...i onda 5 mjeseci rasprave o necemu o cemu ljudi uglavnom citaju...svaka cast iskustvu ali ga se bas ne vidi iz sigova (NE GOVORIM O TEBI...taj dio smo vec probavili da neces imati sig i to je to...)

sori stari moj ali logicnije mi je da se raspravjla o grafikanerima koje si ljudi mogu priustiti...to je ko da pricamo o tome jel bolji lotus ilii ferrari a immao jedva za punto..znaci rasprava bi trebala ici da li je bolje punto ili clio...npr afkors...meni ne smeta jedna dve rasprave o ferrariju ali 5 mjeseci je tu mach....
Ma ok u dosta stvari si u pravu ali otkad sam na ovom ati forumu raspravljamo o 8500 tak da ja ne znam kaj si ti pratio ali o 8500 i derivatima se fakat raspravljalo uzduž i poprijeko
Staro 28.05.2003., 00:09   #17
msvrtan
..

Citiraj:
Ma ok u dosta stvari si u pravu ali otkad sam na ovom ati forumu raspravljamo o 8500 tak da ja ne znam kaj si ti pratio ali o 8500 i derivatima se fakat raspravljalo uzduž i poprijeko
je proslo ljeto kad je to bila najjaca ati kartica...i oko nove godine kad se pricalo o 9000vs8500...

i razumijem da se trebaju mjenjati price jer da se cijelo vrijeme raspravlja o istoj stvari islo bi meni prvom na k....

zato i trazim da se maknu rasprave s ati 9xxx kartice koja je vec cesto spominjana...

i slazem se s jednom drugom stvari (bila je negdje na forumu spomenuta)..i jedni i drugi oce pare...i nije mi jasno zasto ljudi brane neku od tih firmi...pa nije da imate dionice ili nes tamo...

ajde razumio bi da graficka od jednog kosta 500kn a ista ta od drugog 2000kn...ali iste pare isto smece...osim najsklupljih koje prakticki niko nema niti iko treba...

mislim sori ali trositi 3000kn za graficku mi je toomuch...previse se pocelo u pc industriji ici kao u autoindustriji...ljudi sline za skupima a dizu kredite za srot...ja npr. jedva znam nabrojati skupe aute...ako i to....
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno