|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
gamerski laptop
nisam znao dal da ovo strpam u konfke ili prijenosnike, pa sam se odlučio za ovdje... moj frend hoće kupiti laptop na kojem bi se mogao igrati...on se zeza sa zvukom, svira i ta sranja (amater je u tom) pa neznam jel treba puno paziti na zvučnu karticu ili ne...može dati 7500-8k kn...znam da to nije dosta para ako se hoće neki kvalitetan gamerski laptop, ali on više od tog ne može.... predložio sam mu ovaj: Notebook BENQ Joybook R55, Intel Core Duo T2050 (1.66Ghz), TFT 15.4" x-black, 1024 MB, DVD±RW, HDD 80 GB, GeForce 7400, bežična mreža, G-lan, bluetooth, Linux - 7.979kn ( http://www.hgspot.hr/komponente.aspx?grupa=2 šifra: 22365) jel postoji nest bolje za te pare?u laptope se baš i ne kontam.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Neki acer sa x1600? Ali stvarno, ako laptop bas ne kupuje zbog realne potrebe u tom cjenovnom rangu moze proci puno bolje sa desktopom.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
nisam naišao na acere sa x1600 do 8k kn...i ja sam mu rekao da može mrcinu od kompa nabaviti za te pare, al njemu treba laptop...nikad nije kod kuće, a i onda kad je, cijelo vrijeme premješta komp jer mu svako malo treba u drugoj prostoriji...predložio sam mu i soluciju da kupi 2 kompa i jedan stavi na jedno mjesto, drugi negdje dalje....no on ipak hoće/treba lap... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Najbolje bi bilo da skupi još para pa onda kupi neki, ali pošto nemože onda će se morati zadovoljiti s nekakvim takvim kakav si napisao. Treba li napomenuti da mu za koju godinu igre neće baš dobro raditi, a neće moći promijeniti grafičku... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
preporučujem nek' počeka još nekih mjesec dva nek skupi pare i nek kupi ACER ASPIRE 5672 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|