|
![]() |
#1 |
What does the scanner see
Datum registracije: May 2006
|
Cime slusati/pustati
Pozdrav evo ja vec par mjeseci koristim WMP 11 i nisam bas zadovoljan (guta meme ko lud) sa zvukom ... pa me zanima sta mi vi preporucate winamp ili nesto drugo ? Ubiti pitanje je slijedece: koji je najbolji software za Windows platformu za slusanje glazbe ,pogotovo ako zelis iskoristiti max i creativeove live 24 bit i t5900 ...
![]() |
#2 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Foobar2000 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Unregistered User
Datum registracije: Jun 2002
|
Da, foobar http://www.foobar2000.org/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
Ma sve sam to probao vec prije , a nevidim neka poboljsanja u novijim verzijama ...
![]() |
#5 | |
*
|
Citiraj:
Kvalitete zvuka? Pa teško da ti program može kvalitativno poboljšati zvuk. Može samo što vjernije reproducirati ono sto slušaš. Ako smijem pitati kakva je kvaliteta toga sto slusas (kbps)? Ako trazis kvalitetu mozda bi se trebao okrenuti losless formatima? Ako pod pobljosanjima nisi mislio na kvalitetu zvuka onda bi mogao malo precizirati sto tocno ocekujes od playera tj. zasto ti ovi koje si isprobao (foobar) nisu dobri. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
128/192 kbps (uglavnom tu negdije) , ma zanimaklo me samo da se nije mozda nesto novo pojavilo ... Neznam u smislu kao sto je za dvd reprodukciju stvarno odlican WinDvd ... mislio sam da nesto slicno postoji i za samu reprodukciju glazbe .
![]() |
#7 | |
*
|
Citiraj:
Ali ako te zanima kvaliteta zvuka prvo bi trebao razmisliti o kvaliteti onoga sto pustas, a ne o programu. Lossless data compression |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
http://www.fxsound.com/dfx/pages/for...plus=0&refer=0 Pokušaj sa ovim, ja sam si to skinuo i jako sam zadovoljan. Imaš i verziju za media player ako gledaš koncerte u njemu. Po meni osjetno poboljšava kvalitetu zvuka.
![]() |
#9 |
|
Nema veze ,hvala na trudu . Jedno drugo pitanje onda : dali je dobro imati ukljucena dva equalizera (jedan od zvucne a drugi od wmp-a) ,jer ja sam nekako na taj nacin podesio po svom ukusu najbolje ... pretezno se slusa elektronika(techno) pa mi je bitno da su zvukovi i melodije stvarno cisti ... sad ce mi morph opet reci da nije stvar playera i softwarea, vec kvalitete onoga sto pustam ![]() Al odgovor je : jaaako dobre kvalitete pa bi ja da to bude jos bolje ![]()
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2005
|
meni je najbolji zvuk u Traktor Beatport Player-u.al je nepregledan da boli ![]() al u njemu mi stvarno reproducira najbolji zvuk ( na zvučnoj maudio - audiophile 24/96). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Unregistered User
Datum registracije: Jun 2002
|