|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
ispadanje iz igara
Komp je Barton 2500@3200 Gigabyte 7N400L 512 MB Kingmax Maxtor 40GB Gigabyte 6600 Turbo skystar2 katica pioneer 109d dvd rw i asus cd rw U grafički zahtjevnijim igrama mi zna samo izbacit na desktop, kod football managera i slično ne. E sad napajanje je još uvijek codegen od 400W pa me zanima je li možda u tome problem pošto je dosta toga natrpano i thermaltakeov hladnjak i grafička imaju po jedan molex. Driveri nisu jer sam ih mijenjao dosta i stalno isto. Prije je bila ati 9600 pro, i nisam imao skystar karticu i to mi se nije događalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
meni to smrdi prije na softver nego hardver . moguce da imas nesto starijih drivera ili nesto sto smeta pa zato te izbacuje . jer si probao sa cistom instalacijom win ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
I ja mislim da je problem više softverske prirode... Koje drivere za zvuk koristiš? One što su bili u nForce2 UDP paketu ili si stavio baš Realtekove?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
|
Ajd onda napravi backup tih Wina što sad imaš preko Ghosta, True Imagea,... pa makni drivere od grafe i chipseta. Potom instaliraj prvo nForce2 UDP (bez IDE/SW drivera i drivera za zvuk), a nakon toga ove za grafu i na kraju Realtekove drivere (link).
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
kako se mogu updatati driveri za sve? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
|
OK, onda selim tamo. ![]()
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|