|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
![]() pozzdrav! imam problem s otvaranjem web stranica kada se spajam preko wlan.. Radi se o laptopu, u njemu je Intel PRO/Wireless LAN 2100 3B mini pci adapter i spajam se na router se555. Vidim svoju wlan mrežu i uspijem se spojiti na router i signal je odličan! al to je sve što mogu.. ne mogu pristupiti routeru preko njegove ip adrese, ne mogu ga pingati, ništa ne prolazi.. upisao sam u TCP/IP postavke, ip adrese i dns servere.. al i dalje ne mogu otvarati web stranice, odnosno nikakav protok podataka nemam s routerom preko wlana, al kada kabel spojim u laptop i u se555, onda sve radi.. imam pristup routeru i web stranicama.. pogašeni su svi firewall-ovi i antivirusni programi.. nemam više ideja šta da radim? molim prijedloge i pomoć! : hitthewa Bruno |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Probaj i router i WLAN adapter na laptopu prebacit u b-mod (802.11b).
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Provjeri jos jednom jesi podesio dobro IP adrese i to sve i jel nije mozda ukljucen MAC filtering...
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
OT: Da se ti ne zoveš možda Bruno? ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
prebacio sam i wlan na laptopu na b i router.. isti problem.. zaštita je na routeru, nju sam maknio idalje isti problem.. naime zadnji firewallje 1.30k,ulazi se u njega xx.xx.1.1,ulaz 0000 ip adrese sam xy puta sve pregledavao.... DHCP nije uključen.. i da zovem se Bruno.. sreli smo se jednom (domy...) .. problem sam riješio resetiranjem routera i nove windowse nabacio.. sada radi.. hvala.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|