|
![]() |
#1 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
boot screan se dugo ceka
Evo imam konfu iz Siga 1 i jucer je pao ovaj novi HDD pa sam stavio frisku instalaciju WINa gore i kao i obicno prvo poskidao updejtove i napravio image pa tek onda dalje nastavio instaliravat drivere i slicno... Naime sve je ferceralo divno, bajno i krasno dok nisam instalirao ATI drivere (instaliravam samo display drivere+ATT) i od tad sljedeci problem. Naime prilikom paljenja kompa kad mi dodje do boot screana tamo se zadrži jedan đir (load) no onda je sivi ekran pa nakon toga crni i tek nakon kojih 20 sec se pokaže logon ekran i od tad na dalje je sve normalno... Naime ovih 20 sec sivg i crnog ekrana me sekira... Restorao sam image od prije instaliranja drivera za ATI i sve 5, instaliram drivere i kenjucka... probao sam sa driverima sa CC (o 6.8 pricam) no isti problem.. probao sam i sa 6.6 također ist problem.... malo sam cackao po netu ništa ne nalazim... pokrenuo sam Bootvis i probao srediti nejde... Evo i njegova izvještaja: ![]() Ako netko zna za neko rješenje nek puca... HVALA!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Može biti da ti se kolje koji update od win-a sa driverima...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|