|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
firefox cookies
moze li mi netko rec gdje se pohranjuju kukiji u firefoxu. googlao sam i nasao ovaj path Documents and Settings\<profile>\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\jdl688pu.default\cookies.txt. ali problem je u tome sto ja nigdje nemam ovaj application data, kopao sam i po folderu gdje je firefox instaliran i nista. kada idem na tools/options/privacy mogu samo obrisati cookie ali ga ne i vidjeti |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
kako nemožeš vidjeti cookie pod tool, options, privacy-view cookies-i onda ih brišeš a za onaj aplication data moraš uključiti u windows exploreru opciju show hide folders, a to nađeš tako da odeš na tools-folder options |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Da, Firefox ima Cookie Manager koji je mnogo bolji nego kod IE. Rucno mozes dodavati, brisati, dozvoljavati cookiese, koliko da ih Firefox cuva itd... Za App data kako ti je blablu rekao. Takodjer, sto se tice bookmarkova, nalaze se: C:\Documents and Settings\Korisnik\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\XYZXYZ.default
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Nema potrebe da gledas taj dokument uz onako dobru opciju administriranja cookijema iz opcija unutar firefoxa. ![]() I tamo mozes selectirati vise cookijea i brisati ih and so. Nema potrebe da imam 150 textualnih datoteka radi vrazjih cookijea ako sve moze biti u jednoj. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|