|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Alcohol 120% problem
Cistio sam komp antivirusom, spybotom i adawareom, i registry sa system mechanicom, i sad odjednom (nemam pojma jel povezano) u Alcoholu 120% se pojavio problem, nije mogao ocitati jedan image (koji radi u deamon tools koji koristim kao zamjenu sad) Pisalo je nes tipa wrong TCMP , internal dll problem, contact vendor... (neznam tocno jer sam vec uninstaliro) I sad nemogu ponovo instalirat jer pise Internal Error 25001. 25001 (0x61A9), 1073 (0x431) Sta da radim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
|
System Mechanic u dosta slučajeva, osim onoga što ne treba, počisti i ono što treba. Pokušaj u regeditu obrisat HKEY_CURRENT_USER\Software\Alcohol Soft HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Alcohol Soft i njegov folder u C:\Program Files. Resetiraj i ponovo pokušaj instalirat. Ako ne ide, sljedeće mi pada na pamet expert instalacija tako da zamjeniš ime drivera...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Koristim system mechanic 4 Imao sam 5.5 pa nije radila kak spada pa sam vratio na 4 S cetvorkom nisam nikad imao problema EDIT: sad sam se sjetio da nisam opce stigo registry jos cistit, samo one gore napisane stvari + defrag @GORKI: reinstaliro sam, onaj internal error se pojavi pri instalaciji @domy: probat cu to pa cemo vidjet |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|