|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
TT armor ili antec p180
pozdrav svima. posto ubrzo kupujem novu konfu sa njim ide i novo kuciste. e sada posto bi volio neko malo vece i kootnije kuciste te da je provjetreno. i meni lijepo. mozgam izmedu TT armora i anteca p180. oba super kucista. molim vas pceksperte da mi kazete dobre i lose stvari o ovim kucistima. pogotovo lose jer ono koje ima manje negativnih stvari je moje.: CoolRamb dakle nemojte mi reci da armor nevalja jer je TT. recite njegove negativne osobine. hvala unaprijed na svim odgovorima!!!! |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
dajte ljudi plz |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Armor. Antec je smeće. Nema ledica ukrasa. Isti ko i svako genericko kuciste. Ovi smradovi na SPCRu su dizajnirali totalni drek. Uostalom cak i bug preporuca armor. E stari neces pozalit. Dobis i krilca sa njim. Genijalan smijestaj komponenata. 120mm ventovi na 2000rpma koji se NE CUJU. Genijalana case. Armor svakako ! |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Fleks je u pravu, Armor je genijalno kućište, za samo 1200 kuna dobiješ kućište i dva Always Ultra krilca! Kakav Antec, pa po cijeni se vidi da je Armor bolje kućište. Koja mrtva tišina, tko se još danas na to fura? Stavi LEDice nek svijetle, bočnu prozirnu stranicu i da vidiš kako se komadi lijepe...eeee! |
![]() |
![]() |
#6 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
AUX, dosadan si vec...kupujes komp vec 3.mj. i za svaku komponentu otvaras novi thread (a nije da je tematika prodjena vec 246 puta)...odi u trgovinu, pogledaj sto ti se svidja, uzmi i gotovo!!! |
![]() |
![]() |
#8 |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
sad zavisi koje ti se vise svidja, jer o ukusima se ne raspravlja, nekim ljudima je armor cisti kic, a vole klasicna poput antecovih, a neki bas vole puno ledica, a ne stara siva 'obicna' kucista poput anteca. ako trebas puno prostora za to ti je armor super jer je veci od p180 i ima 'toliko bitni' prozor, ako ti ne treba prozor i volis tisinu tu je p180. preporucam da odes na google i potrazis review-ove o ovim kucistima i tako se malo vise informiras o njima. na tebi je da odlucis, i ja sam se dvoumio izmedju ta dva kucista, i izabrao antec zbog toga sto se MENI vise svidja a ne nekom drugom, to je tvoje kuciste i TI izaberi, to je sve od mene... ![]() p.s. Antec niposto nisu 'generic' kucista i tko to kaze ne zna sto govori, a i p180 bug uopce nije testirao tako da ne mozes nista reci |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
nemojte tako druze nicko. oprostite sto sam dosadan. ali to je tvoj problem. ova kucista su tu negdje u cijenovnom rangu i oba dobro izgledaju i oba imaju masu hladnjaka itd. ja mislim da je pitanje cist uredno. BTW rekoh ja kada sam vam 1 pitanje postavio na ovome forumu kada je kupovina i nisam rekao nikakvih ***ENIH 3 MJESECA. U REDU????????????? ![]() edit: e da jos nest procitao sam da je p180 malo bucniji. je to istina?? |
![]() |
![]() |
#10 |
JDM
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
|
Marauder, mislim da nisi shvatio Fleksov post... |
![]() |
![]() |
#12 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
#15 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
#16 |
-------
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
upgrading...
|
|
![]() |
![]() |
#18 |
.
|
Mislim da bi se na ovom podforumu trebalo uvesti zabrana spominjanja TT-ovih kućišta, točnije otvaranja tema o istim.... ![]() edit: kako Sky kaže žalosno je to što to mora objašnjavati... |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#20 |
upgrading...
|
sta ja znam, ne poznam ja njega da dovoljno da mogu reci da se salio, mislio sam da je netko tko ne zna nista o kucistima i prica svasta, nisam ja tak cesto ovdje da znam ljude, sorry fleks : sweating EDIT: I nemojte rec da sam mogo vidit njegov broj postova jer nisam gledo... |
![]() |
![]() |
#21 |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
#22 |
.
|
|
![]() |
![]() |
#23 |
upgrading...
|
|
![]() |
![]() |
#24 | |
Premium
|
Citiraj:
nisam tako mislio. volim neka lijepa jednostavna kucista tipo p180 ili Praetorian 732. bolje bi bilo reci mrzim chufteke, ali krivo sam se izrazio. ali stvarno svaka chuftek kucista imaju onako gore mala vratasca za popizditi mi je vise ne zelim ni cuti za chufteka a kamoli gledati. to jednostavno nije proizvodac koji radi kucista koja se meni svidaju i gotovo. |
|
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
Što ćeš, TT kućišta su tema koja je već toliko prožvakana da mi se već život gadi kad čujem TT...odmah zamišljam prištave klince sa viškom love i manjkom pameti...pere me PTSP ili nešto... ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
-------
|
Moj grijeh, moj grijeh, moj preveliki grijeh...ali čovek je već jemput danas pital o Armor i Antec kućištu (klik). Osim toga, IMHO on treba/traži DFP kućište...tak da moremo tu do sutra o ovome i onome, kad on već ima favorita i zna kaj bu kupil. |
![]() |
![]() |
#30 | |
JDM
|
Citiraj:
Ja sam dobio ban zbog tt kucista. I dalje stoji sve sto si reko. SVE. I onda jos u Bugu odnesu famoznu pobjedu pored casova kao sto je stacker, mystiq, chif itd.... Sratmota. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|