|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() Jel itko zna moze li ovaj glupi program zapamtit postavke za 2 ventilatora? Hoću da kod svakog bootanja OS-a ventove postavi na onoliko rpm-a koliko mu ja zadam? Naravno, program se podize sa sistemom. Verzija je 4.29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
nitko? :confused: tko god odgovori ima pivu od mene ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Jesi stavio u advanced da ti bude na tim ventovima "software contolled" ? mada da nisi, ne bi mogao regulirat u windowsima ventove, ali ko će ga znat...
![]() |
#7 |
Moderator
|
Daj probaj sa nekim starijim speedfanom, ja sam prije koristio 4.27 i mislim da mi je tamo takvo što radilo bez problema... Daj pogledaj za taj software controll: configure->advanced->izaber chip od matične (najčešće ima najviše opcija) I pod PWM1 mode pogledaj kaj ti piše - meni je software controlled kada ja sam upravljam, a smartguardian kada mi matična upravlja. mada, sam ja tako probao sada kod sebe i meni isto vraća na 100%. Velim, probaj sa starijom verzijom, 4.27, čini mi se kao da je ona radila... Sorry, ali neznam što da ti drugo velim... P.S. Jel imaš u BIOS-u neke postavke oko tih ventilatora? Pa da barem tamo nešta narihtaš...
![]() |
#8 |
Premium
|
hmm...idem probat s 4.27... ja nemam software controled tamo, al sto god drugo (osim Manual PWM Control) odaberem, svi su mi odmah na 100% i ne mogu ih uopce regulirat. Ne znam imam li u biosu ista oko toga, al necu ni gledat jer ne zelim svaki put kad zelim mijenjat rpm letit u bios ![]() ![]() aj javim sta je s ovim 4.27 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
Nemam niti ja više ideja. Nego, sad sam se sjetio, meni je to radilo na Chaintekici (NF4 Ultra) dok na ovoj Asus-ici (NF4 obični) ne dela. Ali kod mene na Asus-ici ima u BIOS-u Q-Fan koji mi radi super - ovisno o temp. regulira se brezina okretaja venta. Mislim da nisam vidio još temperaturu koja mi je digla cooler na >50% (znači nekih 700-800 okretaja)...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
a nista, sta je tu je. A tebi puno hvala na trudu ![]() Ziwijo! : cheers2 |
![]() |