|
![]() |
#1 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
ilegal video stream , TMPGEnc , - rezanje reklama iz snimljenog materijala
stel sam izrezati reklame iz snimljenog materijala ali mi TMPGEnc baci gresku "ilegal video stream" .. prvi put kad sam to radil je sve ok proslo .. sad vise nece .. snimal sam sa InterVideo WinDVR 3 ... prvi put kad je sve ok proslo je bilo snimano u "goog" kvaliteti [Real-time Good] Format: MPEG-2 Audio: Format: MPEG-1 Layer II Sampling Rate: 44.1 kHz 16-bit Stereo Bit Rate: 224 KBits/sec Video: Size: 352x288 Frame Rate: 25.00 frames/sec Bit Rate: 1800 KBits/sec Total: Bit Rate: 2099 KBits/sec File split size : 4063 MBytes. Total record time : 424 minutes a sad ovo kod kojeg baci gresu je snimano u "better" [Real-time Better] Format: MPEG-2 Audio: Format: MPEG-1 Layer II Sampling Rate: 44.1 kHz 16-bit Stereo Bit Rate: 224 KBits/sec Video: Size: 352x576 Frame Rate: 25.00 frames/sec Bit Rate: 3600 KBits/sec Total: Bit Rate: 3971 KBits/sec File split size : 4063 MBytes. Total record time : 224 minutes ... dal ima nekakav specijalni razlog zakej mi nece otvoriti taj snimljeni materijal ili kaj ? ... ... i dal ima koji drugi program s kojim bi mogel izrezati reklame van ?
![]() |
#2 |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
Koristis TMPGenc editor za rezanje? Koja je verzija?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Mpeg2Cut Kod toga programa određuješ granice u snimljenom materijalu, ali ne reklama, već ono što želiš da ostane. Znači, imaš film koji prekida reklama u sredini. Odabereš početak filma do reklame, i od kraja reklame do kraja filma i onda imaš save clips. Nadam se da si me skužio ![]()
![]() |
#5 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
imam TMPGenc plus verzija 2.5 ( 2.5.47.155) - koristim ono , file - mpeg tools pa merge i cut ... velim .. prvi put kad sam snimal film u onom prvom formatu kaj sam navel sve je ok prešlo .. a sad kad sam snimal u malo boljem mi baci tu grešku ![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ma i ovaj program ti je jedino za to. Nema nekih funkcija previše, ali za ono što ti treba, super je ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|