|
![]() |
#1 |
DuBBBrava rEpublika
Datum registracije: May 2005
|
![]() Crko mi je vent na procu socket A AMD XP 2200+. Na tržišti ih ima malo, zna li netko koji je od njih najtiši i najbolji ? Glacialtech Igloo 2470 Thermaltake Volcano 11 - socket 370, socket A, auto & manual control Thermaltake Volcano 6Cu+ - 7000rpm, Bakar, Soc.A / 370 Cooler ZALMAN CNPS7000B-AlCu, socket A/370/478/754/939 ili nešto drugo, naravno da je jeftiniji od 150 kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
ja imam zalmana ovog (pogledaj sig) prezadovoljan sam, ne prelaze temp preko 45°C ![]() Zalman definitivno
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=A401004 Za tu lovu bolje neces naci. Drzat ce ovog tvog na stocku na sasvim pristojnim temperaturama, a cak je zadovoljavajuc kod OCanja |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Glacialtech Igloo ti je samo tih cooler, ima dobar vent. Ali temperature su mi bile katastrofalne, oko 62°C u load-u na bartonu (1.65V) Volcano 6Cu+ ti je preglasan, poglavito jer ima 40mm vent koji se okreće na 6000-7000 o/min Ako imaš rupe na matičnoj, probaj se dočepati Katane, mislim da ti je 170kn. Fenomenalan cooler, koji ti može i poslužitit kada ćeš prelaziti na nove sockete...
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
jel ovo normalna temperatura procesor je amd athlon 64bit 3000+ socket je 754 ima stock vent i jos jedan koji vuce temperaturu van 92mm i temperatura je oko30 stupnjeva te kad igram oko 37 maksimum kuciste je zatvoreno nije overclockano |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() I vrti se na 6000-7000rpm i full je glasan. + opasnost da okine prst u nocnim prckanjima po kompu. (kak je meni okinuo)
![]() |
![]() |
#9 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
koje su uopće normalne temperature za socket A? ja sam prije imao palomina 1600+ i pizdio što je u loadu bila 52c. hladio ga spire whisperrock. stavljo adapter i 120mm vent i niš nije pomoglo. onda sam uzeo trenutnu konfu i sad mi je load max 38c.
![]() |
#10 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Potraži ako ima Spire Whisper Rock V, imam ga i do sada najbolji od svih do sad, al zalmana nisam imao (Whisper košta 60kn). @fanATIk Oko 40 ako je proc na defaultu i sa nekim pristojnim coolerom, Palomino je slučaj za sebe pošto mu je def voltaža 1.75V a jezgra jako mala, čak je to niska temp za njega.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
proc iz siga i zalman
![]() |
![]() |
#12 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Hlađenje je Volcano 6Cu+ baza + 80mm vent Ali istina, on ima 2x120mm i 2x80mm u kučištu...
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Evo ja imam recimo semprona 2400+ (166*10 @1.6V) a radi na 2200MHz (220*10 @1.65V) I temperatura mi je idle 42-43 s tim da svi ventovi na kucistu rade na 4,3V. Zna se popet u loadu do nekih 48 otprl. (eventualno kada je u sobi jako vruce onda dojde do 50) Sa stock coolerom na stock frekvama nije isao ispod 50 Imao sam i Bartona jednog (Hamm-ovog), na testiranju. Na 12*200 i 1.7V i temperatura je nakon 12 sati Prime-a bila 50 s ovim coolerom. Kao sto rekoh. Ovaj cooler kosta 50kn i stvarno je jako dobar, s tim da sam ja ulozio jos 20kn da stavim drugi vent na njega jer je necujan |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
a da samo vent promjeniš ?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Evo, ovo ti je ponuda koju stvarno netrebas propustiti. Covjek ti daje predobar cooler jer ga vjerovatno vise nema gdje koristiti |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
DuBBBrava rEpublika
|
Komek hvala naponudi, ali kasno sam je vidio ![]() Ubo sam Zalmana CNPS7000B-AlCu u Linksu, bio sam usput. Stvarno je OK ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
I kolka ti je temperatura? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
DuBBBrava rEpublika
|
Nemam pojma kolika je temperatura, jer ploča nema očitavanje temperature proca, a nisam postavio sondu ni nemam je. Bitno da komp radi ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|